Česká pošta přijme nové kolegy do nejmodernějšího logistického centra v Mošnově

Česká pošta otevřela v roce 2022 své nejmodernější logistické centrum v Mošnově nedaleko Ostravy. To se nachází v sousedství letiště Leoše Janáčka a slouží jako důležitý distribuční hub pro vnitrostátní i mezinárodní balíky, dopisy a další zásilky určené pro celou Českou republiku.


Do areálu o velikosti bezmála 30 tisíc m2, a v dohledné době i se zcela novým třídicím strojem, se přestěhují i stávající třídicí centra z Ostravy a Olomouce, která nyní pracují už za hranicí svých kapacit a odkud proudí zásilky do celé Moravy. V mošnovském areálu bude připraveno 400 pracovních míst. Zaměstnanci se mohou těšit na možnost podílet se na moderním rozvoji jedné z největších logistických firem v ČR. Už od 1. 5. 2023 přes Mošnov také prochází balíkové zásilky určené pro okresy Vsetín, Bruntál, Šumperk, Jeseník, Přerov, Prostějov, Olomouc, Frýdek-Místek a Nový Jičín.


Právě díky přesunu provozoven rozšiřuje Česká pošta tým svého logistického centra v Mošnově o nové zaměstnance.


“Přijmeme především operátory logistiky, a to na hlavní pracovní poměr, ale i DPP a DPČ. Podmínkou práce je dobrá fyzická kondice, nejméně 18 let, spolehlivost a samostatnost,” popisuje Pavol Ježík, vedoucí DSPU Mošnov a dodává: „Oplátkou je zázemí jedné z největších logistických firem v zemi, mzda až 30 000 Kč, špičkové moderní zařízení a technologie, snadné zaškolení, pět týdnů dovolené a další zaměstnanecké benefity. Noví zaměstnanci získají také náborový příspěvek 10 tisíc korun."

Jak se stát operátorem logistiky u České pošty?

„Ozvěte se nám na naši bezplatnou linku 800 223 000 a zanechte na sebe kontakt. Náš náborář vám zavolá zpět, společně vše proberete a zodpoví vaše dotazy. Můžete se také zastavit osobně, bez předchozí domluvy, a využít naše náborové dny, které se konají každé úterý, středu a pátek od 9 do 15 hod. Během návštěvy vám ukážeme provoz a vysvětlíme, jak to u nás chodí. Když si plácneme, nastoupit můžete ihned nebo dle dohody,” vysvětluje Pavol Ježík.

Kde nás najdete?

„Sídlíme na adrese Průmyslová 378 v Mošnově. Pohodlně se k nám dostanete autobusem, vlakem nebo autem. Autobusová zastávka Mošnov OAMP je od nás vzdálená 2 minuty pěšky a dostanete se na ní z Ostravy (linka 331, 333), Kopřivnice/Příboru (linka 632) či Nového Jičína (linka 670),“ doplňuje Pavol Ježík.


Přidejte se k České poště i vy. Více informací o pracovní pozici v Mošnově i dalších nabídkách najdete ZDE.


pohovor

pohovor

pohovor

pohovor

pohovor

© Tým, INwork.cz, RYXOO UNIVERSAL s.r.o. 15.05.2023 přečteno 699x