Vánoční dárky a večírky společností v roce 2016

Rok se s rokem sešel a už tu máme zase Vánoce. V prosinci se vždy můžeme těšit na dárečky, vánoční večírky a další příjemné prožitky pojící se s tímto obdobím.

 

Připravili jsme si pro vás menší průzkum, kde jsme se ptali nejen společností, ale také vás, zaměstnanců, jaké vánoční oslavy a dárky jsou letos připraveny.


A jak dopadl? To zjistíte v článku. :)

Zaměstnankyně společnosti Notino

NotinoMy jsme měli tematický vánoční večírek a to ve style rockabilly. Všichni jsme dostali maličké dárečky a pozornosti, které všechny potěšily. Naše společnost zarezervovala restauraci v centru Brna, kde jsme mohli jíst i pít, co hrdlo ráčí. :)

Bc. Gabriela Tomaštíková; HR marketing specialista ve společnosti Student agency k.s.

Student agencyVánoční večírky jsou tradičně maškarní a letošním tématem byla Cesta kolem světa. Na začátku prosince se tak v centrále společnosti v Domě pánů z Lipé v Brně potkaly dívky v krojích se Sochami Svobody, s Mexičany nebo třeba s japonskými gejšami a atmosféra světa s jednotlivými kontinenty byla úplně dokonalá. Kolegy ze všech koutů Česka a Slovenska jsme do Brna svezli našimi autobusy a součástí večera byla i tombola, kde byla řada hodnotných cen a tou hlavní byly dvě zpáteční letenky. Mikulášské sladkosti a vánoční dárky pro zaměstnance chystáme každý rok. Jaké nám Ježíšek donese letos, to je zatím tajemstvím. :) 

Zaměstnankyně Městského úřadu

Městský úřadVánoční večírek míváme v kulturním zařízení, kde je pro nás připraveno prvních 100 ks piv zdarma. K poslechu nám hraje živá hudba a všude je plno jídla. Jako vánoční dárek dostáváme poukaz v hodnotě 300 Kč na léčebné výlohy. Před Štědrým dnem za námi přijde úřadující starosta popřát hodně štěstí i úspěchů do nového roku.   

Ivana Belančíková; Personální manažer společnosti Cinestar s.r.o.

Cinestar

Letos naši zaměstnanci měli možnost 2 vánočních večírků. První probíhá na jednotlivých pobočkách (kinech), kde jej mají na starosti samotní generální manažeři a také na centrále, kde si zaměstnanci v rámci tomboly vylosují dáreček. V rámci večírku je vždy možné hojně pít i jíst :-).


Dále jsme uspořádali pro Generální manažery a zaměstnance centrály večírek v rámci premiéry Anděl páně 2, který byl neskutečně originální. Pozvané byly i blízké osoby zaměstnanců. Téma bylo určeno už z filmu samotného. Každý účastník byl za čerta nebo anděla, dle libosti. Krásně to doplnilo atmosféru předvánočního období.

 

Již druhým rokem mají jako dárek naši zaměstnanci možnost jet na hory (Klínovec) a zalyžovat si. Jedná se o pobyt na 2 noci, v rámci pobytu obdrží permanentky na sjezdovku a na bar u sjezdovky.

Zaměstnanec Blackboard Inc.

BlackboardSlečny personalistky každoročně připravují vánoční stromeček, pod který dáváme s kolegy malé dárky v rámci Secret Santy. Secret Santa je v podstatě utajený Ježíšek. Tedy slečny z HR obejdou všechny pracovníky a vytvoří seznam lidí, kteří se chtějí zapojit. Pak si každý zúčastněný vylosuje osobu, kterou obdraruje. Dárky se hromadně rozdávají v den konání vánočního večírku. Letos se vánoční večírek konal v nedaleké brněnské restauraci, kde jsme se všichni najedli a napili do sytosti. Mě by jako vánoční dárek od společnosti potěšil bonus ve formě třináctého platu.   

Ing. Pavla Kubjátová; HR manager ve společnosti SODAT s.r.o.

SodatNaše společnost našim zaměstnancům rozdává už na Mikuláše balíček a také se mohou přihlásit do tomboly o výhry. Vánoce plánujeme zážitkově. Nejprve máme domluvenou prohlídku protiatomového krytu. Poté následuje společná večeře a ty nejakčnější z nás pohltí vír velkoměsta.

Bc.Tomáš Slezák, Sales & Project manager ve společnosti Reinto s.r.o.

ReintoVánoční večírek bude u nás letos rozdělen do tří fází. Na naší divizi začne již odpoledním posezením u stromku, kde kromě občerstvení budou přichystané drobné dárky pro zaměstnance, jako poděkování za jejich odvedenou práci po celý rok. Druhá fáze bude hravá a akční, protože se celá firma přesune hrát únikové hry. Všichni vytvoříme několikačlenné týmy a budeme řešit úlohy na 7 zajímavých brněnský místech. Po skončení her na nás čeká  zarezervovaná restaurace, kde bude připraveno bohaté občerstvení. Konec není pevně stanoven a věřím, že ti nejsilnější budou slavit až do brzkých ranních hodin.

Michala Kračmerová; HR generalist společnosti Delmart s.r.o.

DelmartMy jsme se v tomto roce hodně rozrostli, a proto pořádáme večírky po jednotlivých provozovnách dle lokalit. Veselit se budou dohromady nejen supermarkety i bistra, ale také pekaři a prodavači. Téma večírku si mohli vybrat sami, ale nakonec jdou všichni na bowling a pokračovat budou volnou popíjecí zábavou. Co se týká vánočních dárků, tak budeme všem zaměstnancům dávat balíček s našimi produkty - něco pro pohodový večer, dobroty na zobání a na obalení nervů. Pevně věřím, že budou všichni spokojeni.

Zaměstnankyně IBM Česká republika, s.r.o. 

IBM Česká republikaLetošní vánoční večírek budeme mít v pronajatém brněnském klubu, kde nám bude k poslechu hrát DJ. Nejvíce by mě potěšilo dostat mikulášskou nadílku a vánoční bonus ve formě financí na nákup dárku pro mé nejbližší. To by bylo opravdu milé. :)

Vedoucí pobočky společnosti Decathlon s.r.o.

DecathlonNáš vánoční večírek už proběhl. V rámci večírku jsme měli možnost si zahrát beach volejbal na zakrytých hřištích, i když byla venku zima. Pak následovala společná večeře ve formě rautu a následně v podstatě párty, protože jsme tým mladých lidí. Všichni jsme dostali týmové mikiny a sportovní doplňky. :)

Zaměstnankyně společnosti Increative

IncreativeNáš vánoční večírek proběhl ve sklípku, kde pro nás byl samozřejmě připraven nejen košt. Součástí programu byla tvorba vlastních lahví, jejich plnění vínem pomocí koštýře a následné zátkování. Pak jsme soutěžili o nejlepší vlastnoručně vyrobenou etiketu. Jako vánoční dárek bych si přála dostat poukaz do luxusního wellness.

Personální oddělení společnosti ZIMBO CZECHIA s.r.o.

ZIMBO CZECHIANaše společnost má opravdu mnoho zaměstnanců po celé ČR, a proto máme vánoční večírek už na podzim. Je to také forma teambuildingu. Letos jsme byli ve sklípku u Kapličky, kde proběhly ochutnávky vín. Externí společnost pro nás připravila program s různými outdoorovými aktivitami. Bylo to moc fajn. K Vánocům všichni zaměstnanci dostávají bomboniéry ze Švýcarska a typické české kolekce.

Zaměstnanec společností Fajn-brigád a Inworku

Fajn-brigády a InworkMy budeme mít vánoční dábelský večírek v maskách na téma Mikuláš a Vánoce. Během večera proběhne losování o nejlepší masku. Podle dostupných informací se večírek ponese v pohodové náladě, kdy pivo a víno poteče proudem, bude pro nás připraveno velmi dobré občerstvení i s vodní dýmkou. Prý je pro nás připraveno malé překvapení, ale nikdo z nás to neví, protože pak by to ztrácelo význam. :)

Bc. Denisa Skalická; personalista společnosti Formica Group, s.r.o.

FormicaTento rok pro naše zaměstnance pořádáme vánoční večírek, který má dvě části. Vánoční večírek zahájíme v CineStar Anděl, kde máme pronajatý kinosál včetně občerstvení a šampaňského. Zde bude slavnostní proslov pana ředitele a promítání filmu Office Christmas party. Následně se celá skupina přesune do restaurace The Londoners, kde máme na celou noc rezervaci. Program bude následující: wellcome drink, focení se Sandokanem, kreslení Bindi (indická tečka na čele), káva a domácí cupcake, raut složený z indických pokrmů, břišní tanečnice a diskotéka do ranních hodin – DJ Big JY.  Věříme, že tato akce sklidí velký úspěch a budeme na ni dlouho vzpomínat.

Josef Dvořák; Personální ředitel společnosti Sconto Nábytek, s.r.o. 

Sconto NábytekVánoce ve Scontu se vždycky snažíme oslavit netradičně. To znamená – někdy se vášnivou debatou dobereme k plánu na motokárový závod, laser game, únikovou hru, párty v maskách nebo prostě jen jdeme posedět a popovídat. Samozřejmě je to vždy spojené s rautem, k vánocům prostě dobrůtky patří. Všichni zaměstnanci do jednoho pak dostanou vánoční poukázku, za kterou si můžou ve Scontu vybrat vánoční dárek.

Jak je vidět, společnosti neberou vánoční období na lehkou váhu a snaží se své zaměstnance obdarovat nejen materiálními věcmi, ale hlavně zážitky.


Tímto článkem bychom vám všem personalistům, uchazečům, zaměstnancům a prostě všem dobrým lidem chtěli popřát krásné zasněžené Vánoce a hodně úspěchů do roku 2017.

© JanaS, INwork.cz, RYXOO UNIVERSAL s.r.o. 08.12.2016 přečteno 3315x