Policie ČR poskytuje jistotu platu a místa, náborový příspěvek 75 000 Kč a další benefity

Služba u Policie České republiky se řídí zákonem o služebním poměru, podle kterého máte nárok na spoustu jistot a výhod. Například plat v plné výši po dobu nemoci, pokud vaše pracovní neschopnost nepřesáhne 30 kalendářních dnů (na rozdíl od těch, kteří pracují podle zákoníku práce a po dobu nemoci pobírají pouze 60 % základu svého příjmu). Stejně tak se vám příjem nekrátí ani po dobu 9 dnů, když potřebujete doma ošetřovat své nemocné dítě mladší 10 let. Podle zákoníku práce zaměstnanci mají 40hodinovou pracovní dobu týdně, vy můžete mít fond pracovní doby jen 37,5 hodiny týdně. Zároveň máte automaticky ze zákona nárok na pravidelné navyšování platu každé 3 roky. Pro zajímavost průměrný služební příjem policistů a policistek v roce 2018 v Olomouckém kraji byl 41433 Kč hrubého, za rok 2019 se už zvedl na 44738 Kč hrubého. V roce 2021 dokonce 47576 Kč hrubého.

 

Policie ČR

 

Věrnost u Policie České republiky se opravdu vyplácí. Po 15 letech služby získáváte navíc k 6 týdnům dovolené ještě každoročně nárok na ozdravný pobyt v délce 14 dnů, který můžete podle své volby strávit regenerací s procedurami v lázních nebo sportovními aktivitami v místě bydliště, pokud nechcete odjíždět od rodiny. Po 6 letech získáváte nárok na jednorázový finanční příspěvek, tzv. odchodné, které vám bude vyplaceno v případě, že se rozhodnete od policie odejít. Díky němu budete finančně zabezpečeni i po přechodné období, kdy si budete hledat novou práci a výše odchodného v závislosti na počtu odsloužených let může být až 6násobek vašeho průměrného hrubého měsíčního příjmu. Po odsloužení 15 let získáváte v případě odchodu také doživotní výsluhový příspěvek, který opět podle počtu odsloužených let může být měsíčně až 50 % vašeho průměrného hrubého měsíčního příjmu.

 

Policie ČR

 

Policie České republiky nabízí práci mužům a ženám v produktivním věku, poskytuje náborový příspěvek 75 000 Kč, jistotu platu a místa, 6 týdnů dovolené, široké možnosti kariérního růstu a spoustu dalších benefitů.

 

Policie ČR

 

Nabízíme dlouhodobou jistotu místa a jistotu platu u státního zaměstnavatele. Nemůže se vám stát, že nedostanete výplatu nebo že přijdete o místo, protože zaměstnavatel začne propouštět, když nedostane zakázku. Policie České republiky byla, je a bude jeden z největších a nejspolehlivějších zaměstnavatelů v republice. Pokud máte maturitu, splňujete potřebné vzdělání pro nástup k Policii České republiky. Maturitu můžete mít ze střední školy nebo i ze středního odborného učiliště s maturitou. A vůbec není důležitý obor, který jste vystudovali. Jestli k nám nastupujete s vysokoškolským vzděláním, můžete mít rychlejší kariérní postup.

 

Policie ČR 

Nebaví vás už stávající práce a hledáte nové smysluplné uplatnění a stabilní jistoty pro sebe a svoji rodinu? Staňte se policistou v Olomouckém kraji. Můžete nastoupit na obvodní oddělení, na oddělení hlídkové služby, na dopravní inspektoráty, na dálniční oddělení, na pohotovostní a eskortní oddělení. Pište na email nabor.olomouc@pcr.cz s uvedením vašeho telefonního čísla a adresy. Další podrobné informace máte k dispozici na webu nabor.policie.cz.

© Tým, INwork.cz, RYXOO UNIVERSAL s.r.o. 31.03.2020 přečteno 5675x