Práce s chutí Pizza Hut nabízí flexibilní směny, kariérní růst a pohodový tým

Pizza Hut je značka založená v roce 1958 a jde o nejznámější restauraci produkující italsko-americkou kuchyni na světě! V Praze se můžeme pyšnit 11 pobočkami a jedna z nich se nachází v malebném prostředí Kobylis a nese název Pizza Hut Klapkova.

PH Klapkova funguje od února 2019 a najdete ji v krásném rohovém domě blízko stanice metra C Kobylisy. Otevřeno má od 11 hodin do půlnoci každý den a specializuje se na rozvoz jídla. Uvnitř restauraci naleznete i pár míst k posezení u lahodného jídla, ale hlavně tam najdete ten nejlepší tým! Vedoucí restaurace Martin má k ruce pár Junior Shift Managerů, ale hlavně spoustu skvělých lidí, kteří u nás pracují na crew pozicích – jsou to studenti pracující na pracovní dohodu i zaměstnanci na hlavní pracovní poměr.

Atmosféra je „na Klapce“ opravdu bezva, kromě krásné restaurace máme i skvělé zázemí pro zaměstnance, kancelář, kde se konají porady, zaměstnanci si tam plní svá školení nebo si na nástěnce mohou přečíst Hut News (noviny pro zaměstnance). Zároveň mají svoji velkou šatnu s koutkem na občerstvení.


pohovor

Nově jsme také spustili Trainee program, který dává příležitost studentům a absolventům SŠ/VŠ získat manažerské dovednosti na základě kvalitním tréninkům a školení od našich zkušených manažerů. Díky nim se stanou našimi plnohodnotnými leadery za kterými jde vidět velká kupa práce. V Trainee programu mohou zaměstnanci pracovat na zkrácený úvazek nebo i formou brigády, jelikož si směny mohou plánovat podle svých potřeb. Práce v Pizza Hut je hlavně o tom, aby zaměstnanci mohli skloubit svůj osobní život s tím pracovním.

U nás si můžeš plánovat směny dle tvých potřeb

pohovor

Konají se u nás různé akce, party pro zaměstnance, sportovní den, sportovní turnaje, takže příležitostí se sblížit s týmem opravdu není málo :-) zároveň se můžete zdarma v rámci benefitů učit anglicky, mít slevu do našich sesterských značek – KFC, Burger King, Starbucks, nebo být zaměstnancem měsíce a dostat poukázku v hodnotě 500 CZK třeba do kina. Pořádáme i šampionát ve výrobě pizzy a tým, který vyhraje, nás reprezentuje na mezinárodním finále.

V našem týmu se nebudeš nikdy nudit!

pohovor

Přidejte se k týmu restaurace Klapkova (nebo kterékoliv jiné pobočky Pizza Hut) a buďte u toho všeho s námi. Těšíme se!

Restaurace Pizza Hut

pohovor

© Tým, INwork.cz, RYXOO UNIVERSAL s.r.o. 22.05.2023 přečteno 300x