Změna k lepšímu má modrou barvu

Znáš to. Zrovna si nevíš rady, jak nastavit trvalý příkaz, jak pojistit svou domácnost nebo jak správně investovat, a pobočka banky není nikde poblíž nebo má zavřeno. Jsi na venkově na dovolené s přáteli, potřebuješ hotovost a marně hledáš bankomat? Řešení nabízí ČSOB Poštovní spořitelna. Na tisících pobočkách České pošty po celé republice tak můžeš využívat služeb banky, pojišťovny, penzijní společnosti či stavební spořitelny.

Poštovní spořitelna „na modro“

Každý asi zaznamenal, že v nedávné době došlo k rebrandingu Poštovní spořitelny. Z převažující červené barvy a čtyřlístku přešla do modrých odstínů ČSOB. Zpívající červení poštovní skřítkové předali s úsměvem „štafetu“ modrému chameleonovi Leonovi, kterého znáš z ČSOB. Nová značka je cool, moderní, dynamická, působí „čistě“, stejně tak jako jsou naše produkty moderní, flexibilní a uživatelsky příjemné. Pokud patříš mezi stávající klienty, nemusíš se změn obávat, zůstanou ti všechny služby, které už využíváš, nemění se žádné smlouvy ani platební karty a zůstávají ti také uzavřené smluvní podmínky. Poštovní spořitelna byla a stále zůstává obchodní značkou ČSOB, tedy všechny smlouvy máš uzavřené s modrou ČSOB Poštovní spořitelnou a neboj se čerpat mnoho výhod.

Rebrandingem procházejí i všechny pobočky České pošty, především ale ty, kde jsou přepážky ČSOB Poštovní spořitelny. Na těchto přepážkách si můžeš pohodlně, diskrétně a třeba i v sobotu vyřešit svou finanční situaci a další požadavky. Je samozřejmostí, že se ti věnují specialisté, kteří přesně na míru doporučí nejlepší řešení a produkty. Do skupiny ČSOB, tedy i k nám, k České poště, patří také dceřiné společnosti úzce zaměřené na jakékoliv financování (např. bydlení nebo auta), bezpečné investování, výhodné spoření a veškeré pojištění. Jsme prostě experti na každou finanční situaci. Naše služby se navíc skvěle doplňují a neustále vylepšují. Jednoznačně na jenom místě, a to na pobočce České pošty dokážeme poskytnout komplexní finanční služby.


pohovor

Chceš víc? Můžeš to mít!

Líbí se ti myšlenka silného týmu s moderním a širokým portfoliem produktů? Chceš pracovat s lidmi a pomáhat jim v jejich životních situacích? Tak nad čím váháš – vždyť šikovné a schopné finanční experty vždy vítáme. Přidej se do našeho týmu a získej mnohem víc, než si jen dokážeš představit. Jako našeho finančního experta tě čeká: jistota příchozího klienta, školení a kurzy v hodnotě bezmála 100 000 Kč, výhody exkluzivního motivačního programu Bodovka a mnoho dalších benefitů, jako třeba 5 týdnů dovolené, stravenky či příspěvek na rekreaci.

Pokud tě nabídka zaujala a už se vidíš v našich řadách, mrkni na náš profil firmy. Tam jsou všechna volná místa, která jsou k dispozici, a také další informace. Těšíme se na tebe!

© Tým, INwork.cz, RYXOO UNIVERSAL s.r.o. 05.12.2022 přečteno 198x