Budoucnost máte ve svých rukou – co přinese rok 2020?

Rok 2019 je za námi a dalších 12 měsíců plných nových možností a příležitostí čekají na to, až jich využijeme. Jaké to bylo loni a co se chystá na 2020?



Minulý rok byl u nás plný změn – ať už ve vylepšeních na webu či v aplikaci pro uchazeče o pozice nebo v administraci pro naše inzerenty. Mezi největší novinky patří skutečnost, že jsme do naší rodiny přijali pracovní portál Flek.cz, který se stal adoptivním „bratrem“ od Fajn-brigady.cz a INwork.cz :-) S jeho podporou vám můžeme pomoci najít nejenom nové zaměstnání i brigádu, ale zároveň také oslovit větší počet uchazečů, pokud u nás inzerujete jako firma či agentura.

 

Bereme to jako splněnou výzvu, kterou jsme si stanovili a těšíme se na další velké i malé úkoly, co ještě přijdou. A jelikož každý začátek nového roku s sebou nese kromě zhodnocení minulého období také předsevzetí a stanovení vizí, tak už si vše pečlivě v týmu ujasňujeme, abychom se posunuli opět o něco dále, než jsme nyní.

 

A co vy – už o svých cílech víte? Pokud ne, máme pro vás 5 tipů, co si říct, než si je vytvoříte. Leden je pro to ideální čas, protože pokud vám dělá problém vůle, máte kolem sebe kupu dalších lidí, co chtějí startovat stejně jako vy. Vzájemná podpora je důležitá, pamatujte na to! Avšak určitě se nenechte omezovat jen na tento měsíc, protože cíle si můžete tvořit kdykoliv v roce, není nutné se zbytečně stresovat hned v jeho začátku :-)

 

2020

5 tipů:

1) Myslete na své vlastní fyzické, psychické, časové i materiální možnosti, ať zbytečně neřešíte plány, které nemáte šanci zvládnout.

2) Stůjte si za svým rozhodnutím, pokud věříte, že je správné.

3) Mějte stále motivaci, pozitivní náhled a změny berte jako výzvu, ne problém.

4) Nebičujte se za to, pokud náhodou nejde plnění cílů podle plánu, můžete ho přeci kdykoliv upravit!

5) Pokud si dáváte nějaký větší cíl, zvažte, zda nebude rozumnější si ho rozkouskovat. Přece jen odškrtávání hotových podúkolů bývá motivační.


Základem je, že musíme nastavit od počátku mysl pozitivním směrem a říct si, že život je jen v našich rukách a nikdo jiný o něm nemůže rozhodovat.

 

pozitivní mysl

 

Otevřete oči, koukněte kolem sebe a běžte za tím, v čem vidíte potenciál. Může to být nová práce, jiná brigáda nebo třeba jen cestování do neznáma za zážitky. Každý má jiné potřeby, objevte letos ty své a jděte jim odvážně naproti. Plnit si sny je snadné, stačí jen vědět, jak správně na to.

 

Naskočte do roku 2020 s Fajn-brigady.cz a INwork.cz, budoucnost je jen na vás.

 

Udělejte si život takový, jaký chcete. Pomoct vám v tom může třeba i změna zaměstnání nebo nová brigáda. Tak neváhejte a pojďte do toho!

© Martina, INwork.cz, RYXOO UNIVERSAL s.r.o. 01.01.2020 přečteno 1067x