Co děláme

Jsme specialisté na komplexní správu a údržbu budov. Náš úspěch je založen na spolupráci, pozitivní kultuře, stabilních zákaznících a v neposlední řadě našich zaměstnancích.

Jsme stabilní mezinárodní firma, která je na trhu už 35 let. V naší společnosti převládá pozitivní týmový duch. Mezi sebou máme mnoho hrdinů, kteří pracují ze všech sil svému případnému zdravotnímu hendikepu navzdory. Společně tvoříme rozmanitou skupinu lidí, která jde za stejným cílem a za všech okolností jedná přímo. Naše firemní kultura je založená na jednotě a partnerství, inkluzi, nadšení a humoru. Rádi proto mezi sebou přivítáme kohokoliv, kdo sdílí stejné hodnoty a má stejně pozitivní náhled na život a práci jako my.

Proč pracovat u nás?

Práce u nás nabízí mnoho výhod a příležitostí. Snažíme se zajistit bezpečné a zdravé pracovní prostředí s moderním vybavením a technologiemi. Nabízíme konkurenceschopné mzdy a bonusy za produktivitu a kvalitu práce.

Záleží nám na tom, aby naši zaměstnanci měli stabilní zaměstnání, kde mohou dlouhodobě růst a rozvíjet své dovednosti. Proto nabízíme pravidelné školení a možnosti profesního vzdělávání, které pomáhají našim zaměstnancům zůstat na špici ve svém oboru.

Věříme také v důležitost work-life balance. Kde je to možné, nabízíme flexibilní směny, které umožňují lepší sladění pracovního a osobního života. 

Naše firma se snaží budovat kulturu, kde je každý zaměstnanec cenný a jeho práce je oceňována. Podporujeme otevřenou komunikaci a dáváme prostor pro zpětnou vazbu, aby se každý mohl cítit součástí týmu a měl možnost se vyjádřit a ovlivnit místo své práce.

Toto všechno dělá z naší firmy atraktivního a stabilního zaměstnavatele.

B+N Czech Republic Facility Services s.r.o.

Antala Staška 2027/77
Praha 4, 140 00
IČO: 60470291
http://bplusn.cz/

logo firmy: B+N Czech Republic Facility Services s.r.o.