Informace o pracovním místě
•Pravidelně kontrolovat dostupnost a čerstvost všech potravin zejména OZ a pekárny vč. provádění řádných slev •Kontrolovat záruční lhůty. Provádět rotaci zboží dle metody „První dovnitř, první ven“ (tzv. FIFO) • Poškozené nebo jinak znehodnocené zboží schraňovat na k tomu určeném místě ve skladu • Obsluhovat rozpekovou pekárnu, dodržovat zásady a principy k zajištění zdravotní nezávadnosti zboží během manipulace s ním (HACCP), dodržovat výrobní postupy a plán pečení •Zajišťovat obslužnost úseku pultového prodeje a principy k zajištění zdravotní nezávadnosti zboží během manipulace s ním (HACCP) je-li na provozovně •Doplňovat a vystavovat zboží dle platných plánogramů a zajišťovat jeho dostupnost •Správně označovat zboží regálovou etiketou a POS označením •Provádět parciální inventury dle plánu pro moji provozovnu, chránit zboží před poškozením, znehodnocením a krádežemi •Provádět fyzický příjem zboží a jeho správné uložení do skladu •Fyzicky připravovat zboží na vrácení do distribučního centra nebo dodavatelům (tzv. transfery, vratky), •Kontrolovat vyprodané položky pomocí skenování tzv. děr v regálech, doplnit zboží ze skladu •Připravovat pokladnu na otevření a kontrolovat dostatečný limit drobných mincí v pokladní zásuvce, na pokladně skenovat EAN kódy a kontrolovat přiměřenost ceny v systému •Na pokladně používat správné kódy (PLU) u zboží, které není označeno EAN kódem •Dodržovat pravidla 3P/3N (pozdrav, nabídni pomoc, poděkuj) •Dodržovat řádnou evidenci pracovní doby na docházkovém terminálu, řádně hlásit absenci
Požadujeme
- věk minimálně 18 let - trestní bezúhonnost - flexibilitu
Nabízíme
- benefity pro zaměstnance (stravenky, ...) - flexibilní pracovní doba - adekvátní mzdové ohodnocení