Informace o pracovním místě
rozpis a normování surovin pro příslušné diety dle denního stavu hostů zodpovědnost za správné dávkování všech druhů surovin pro přípravu léčebné a racionální výživy propočet biologické a energetické hodnoty diet odborný dohled nad dodržováním technologických postupů a hygienických zásad kontrola denních stavů strávníků dohlížení na uskladnění, přípravu a výdej surovin účast na odborných seminářích a poradách úzká spolupráce se šéfkuchařem, lékařem a vrchní sestrou
Požadujeme
Vzdělání podle Zákona č. 96/2004 Sb. o nelékařských zdravotnických povoláních praxe na obdobné pozici výhodou (ne nutností, rádi přivítáme i absolventku/absolventa) spolehlivost, pečlivost komunikativnost a klientský přístup
Nabízíme
zázemí a stabilitu silné společnosti pracovní doba 37,5 hod/týden týden dovolené navíc (25 dnů) zaměstnanecké stravování (oběd 35 Kč) zaměstnanecké ubytování (od 800 do 2000 Kč/měsíc) práci na hlavní pracovní poměr pracovní oděv aktivní podporu dalšího vzdělávání zvýhodněné výměnné rekreace Edenred Card - "volnočasová peněženka" příspěvek na penzijní připojištění zdarma účet u KB slevy u obchodních partnerů