Konstruktér forem

Odpovědět

Informace o pracovním místě

Do strojírenské společnosti, která se zabývá výrobou vstřikovacích forem, hledám konstruktéra. Neváhejte zaslat váš životopis a pracujte ve společnosti, která má vlastní oddělní vývoje a konstrukce a moderní strojní park. 

Pozice je vhodná také pro juniornější konstruktéry.  Náplní vaší práce bude konstrukce vstřikovacích forem a tvorba výrobní dokumentace. Budete technickou podporou v rámci společnosti - pro obchodní oddělení či výrobu. Čeká vás také komunikace s dodavateli a vyjasňování technických požadavků či účast na zkouškách u zákazníků. 

 

Požadujeme

Očekáváme středoškolské či vysokoškolské vzdělání v oboru strojírenství. Hledáme samostatného a zodpovědného konstruktéra, který se vyzná v technické dokumentaci. V případě, že umíte pracovat v CREO, neváhejte zaslat váš životopis. 

Nabízíme

Zaměstnavatel nabízí zajímavé mzdové ohodnocení (dle zkušeností) a řadu zajímavých benefitů, například dny volna navíc nad rámec dovolené, stravenkový paušál, příspěvek na penzijní spoření, firemní společenské akce a další.

NABÍRÁME MUŽE I ŽENY

Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Datum nástupu: Dle domluvy
Mzda: Dle domluvy
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Středoškolské
Firma: Manpower
Zadavatel: Jana Zemánková
Lokalita: Uherský Brod
Zavolat: Zobrazit kontakt 
Manpower
ID inzerátu: 4581985   Vloženo: 16.04.2024
<< zpět maskot

Může se tato práce někomu hodit? Sdílejte inzerát.