Informace o pracovním místě
Pracovní náplň " Spolupráce při objednávání, přejímce, přezkušování, skladování a konzervaci surovin a zboží. " Sestavování jídelního lístku, kalkulace cen jídel a nápojů. " Tvorba originálních kulinářských receptur. " Zajištění hospodárnosti gastronomického provozu. " Přijímání kuchyňských objednávek. " Volba vhodného technologického postupu pro přípravu pokrmů. " Příprava a úprava produktů a pokrmů. " Zpracování a úprava polotovarů. " Ošetřování kuchyňského náčiní a vybavení. " Výdej jídel. " Organizování a řízení práce pomocných sil. " Úklid pracoviště po ukončení provozu v souladu s hygienickými požadavky. " Dodržování bezpečnostních a hygienických předpisů, dodržování zásad HACCP včetně kritických bodů. Požadujeme " SŠ vzdělání v oboru kuchař. " Příslušná praxe v oboru. Nabízíme " Zázemí stabilní rodinné společnosti. " Práci na plný úvazek. " 5 týdnů dovolené. " Stravenkový paušál. " Možnost ubytování.