Informace o pracovním místě

Požadujeme: Středoškolské vzdělání technického zaměření (vysokoškolské vzdělání výhodou), uživatelská znalost programů MS Office (velmi dobrá znalost MS Excel požadována) a MS Project (případně obdobné programy), čtení technické dokumentace, výkresů a výkazů výměr, základní znalost programu AutoCAD, aktivní znalost AJ, další cizí jazyk výhodou, zkušenosti se samostatným vedením zakázek a s vedením mezinárodních projektů, řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič, ochota cestovat i do zahraničí.
Pro zařazení do výběrového řízení je nutné zaslat profesní životopis na e-mail: V případě zájmu Vás vyzveme k osobnímu pohovoru.

Popis prac. náplně: Samostatné zpracování cenových nabídek, zpracování kalkulací a technické řešení zakázek, podpora výroby v rámci zpracování technického postupu a realizace, zpracování harmonogramů, poptávání a aktivní vyhledávání dodavatelů, zabezpečení cenových nabídek od dodavatelů a jejich vyhodnocení, zpracování podkladů pro uzavírání smluv s dodavateli, tvorba objednávek v programu QAD.

Zaměstnanecké výhody: Příspěvek na stravování, zahraniční stravné samozřejmostí, příspěvek na penzijní připojištění, služební telefon, počítačové vybavení Dell, výkonnostní prémie, služební automobil (po zapracování možné i pro soukromé účely), školení zaměstnanců ke zvýšení kvalifikace v oboru.

Pracoviště: Teplice, Teplice
Datum nástupu: 01.06.2024
Mzda: 25 000 - 50 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Středoškolské
ID inzerátu: 4600640   Vloženo: 18.05.2024
<< zpět maskot

Může se tato práce někomu hodit? Sdílejte inzerát.