Informace o pracovním místě

Péče o klienty v domově pro seniory a v domově se zvláštním režimem, podpora jejich soběstačnosti, pomoc při běžných denních činnostech, pomoc při osobní hygieně, stravování, oblékání, nácvik jednoduchých denních činností. Nepřetržitý provoz (denní směna od 7.00 hod. - 19.00 hod, noční směna od 19.00 hod. -7.00 hod.

Požadujeme

Požadujeme odbornou způsobilost dle § 116 písm. a) zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách (min. základní vzdělání + kurz pracovníka v sociálních službách), trestní bezúhonnost, schopnost pracovat v týmu, pracovitost, spolehlivost, dobré komunikační schopnosti, dobrý zdravotní stav, odolnost vůči vysoké fyzické a psychické zátěži, kladný vztah k seniorům. Podmínkou pro přijetí do pracovního poměru je podání minimálně druhé dávky očkovací látky proti virové hepatitidě typu B., praxe výhodou.

Nabízíme

Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. K uvedenému platu příplatky za noční, práci v sobotu a neděli a práci ve svátek. Po zapracování osobní příplatek. Možnost doplnit si odbornou způsobilost do 18 ti měsíců od nástupu na náklady zaměstnavatele . Dále nabízíme příspěvek na dětskou rekreaci, na kulturní a sportovní akce, příspěvek na penzijní připojištění, závodní stravování, 5 týdnů dovolené.

Pracoviště: Na Výšině 494, Dubí
Datum nástupu: Dle domluvy
Mzda: 20 400 - 28 160 Kč/měs.
Počet míst: 3
Úvazek: Plný
Vhodné i pro: Absolventi
Min. vzdělání: Základní
ID inzerátu: 4582219   Vloženo: 17.04.2024
<< zpět maskot

Je tato pracovní nabídka někomu šita přesně na míru? ↓↓↓