Informace o pracovním místě

Soudní exekutor, JUDr. Ondřej Mareš, LL.M., Exekutorský úřad Litoměřice, přijme právníka s praxí na pozici EXEKUTORSKÝ KONCIPIENT/KA.
Náplň práce:
činnost exekutorského koncipienta dle zákona č. 120/2001 Sb.
Požadujeme: vysokoškolské vzdělání na právnické fakultě v ČR v magisterském oboru, chuť přistupovat k práci aktivně, pečlivost a zodpovědný přístup, bezúhonnost, velmi dobrý písemný projev. Praxe v oboru vítána, ale není podmínkou.
Nabízíme: práci na plný úvazek v přátelském kolektivu a v příjemném pracovním prostředí u stabilního zaměstnavatele. Nadstandardní mzdové ohodnocení - již při nástupu.
Zaměstnanecké benefity - flexibilní začátek a konec pracovní doby, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, finanční bonusy za odvedenou práci, půlroční odměny, služební vozidlo za účelem dojíždění do zaměstnání ze vzdáleného bydliště (včetně Prahy), příp. příspěvek na bydlení či dojíždění, vzdělávání a odborný rozvoj, možnost kariérního růstu, možnost občasné práce z domova. Nástup možný ihned.
Pokud Vás naše nabídka oslovila, zašlete nám profesní životopis spolu s krátkým shrnutím Vašich dosavadních zkušeností a důvodů, které Vás motivují pracovat s námi, na e-mail:

Pracoviště: Litoměřice, Litoměřice
Datum nástupu: 13.05.2024
Mzda: 40 000 - 65 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 4596711   Vloženo: 12.05.2024
<< zpět maskot

Pomozte příteli, najít si práci. Sdílejte níže ⇓