Informace o pracovním místě

Upřesňující údaje:

Nástup dle dohody.



Charakteristika vykonávané práce: zajišťování návštěvnického provozu na zámku v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi, poskytování rozšířených informací pro návštěvníky a poskytování kvalifikovaných výkladů se znalostí jednoho nebo dvou cizích jazyků; zajištění chodu recepce v objektu zámku. Kvalifikační předpoklady vzdělání pro výkon práce v 6. platové třídě: střední vzdělání s maturitní zkouškou nebo střední vzdělání s výučním listem, pro výkon práce v 7. platové třídě: střední vzdělání s maturitní zkouškou.

Jiné požadavky pro vykonávanou práci: státní občanství ČR, případně cizí státní občan s trvalým pobytem na území ČR, starší 18 let, způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, znalost českého jazyka, administrativní dovednosti, znalost nejméně jednoho cizího jazyka podmínkou, velmi dobrá uživatelská znalost práce na PC, velmi dobré komunikační schopnosti a organizační dovednosti, přesnost, spolehlivost, pečlivost a flexibilita, řidičské oprávnění skupiny B výhodou.



Zaměstnanecké výhody:

stabilní zaměstnání se zaručeným termínem výplaty, příjemné pracovní prostředí, přátelský kolektiv, osobní příplatek po zkušební době, příspěvek na stravování (stravenková karta Edenred Card), 5 týdnů dovolené, 3 dny zdravotního volna v průběhu kalendářního roku (Sick day), příspěvek na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření, karta MultiSport, dárkové poukazy při příležitosti životního výročí a při odchodu do starobního důchodu, možnost umístění dětí zaměstnanců do mateřské školy, výborná dopravní dostupnost (pracoviště se nachází přímo v centru města), možnost úpravy pracovní doby u zaměstnanců s malými dětmi, firemní akce v podobě poznávacích výletů, práce vhodná pro absolventy, zaměstnanecké telefonní tarify.

Pracoviště: Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, B...
Datum nástupu: 01.05.2024
Mzda: 18 900 - 27 260 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Středoškolské
ID inzerátu: 4580226   Vloženo: 13.04.2024
<< zpět maskot

Pomozte příteli, najít si práci. Sdílejte níže ⇓