Informace o pracovním místě

Primární kontakt:

el.:,

e-mail:



THP-pracovník/ce zajišťování změnového řízení produktových změn pro oblast výroby motorových vozidel - zahraniční projekty.



Místo: Mladá Boleslav



Náplň: Administrativní a organizační činnosti spojené s řízením změn na produktech v oblasti výroby.

Komunikace se zahraničními partnery plánování výroby. Příprava prezentací a zajišťování přehledů vyhodnocení produktových změn mot. vozidel od partnerů pro koordinátora změnového řízení a management, rozdělování změn odborným útvarům plánování výroby, sledování stavu jejich vyhodnocení, sumarizace dopadů za oblast výroby, práce s databázovými systémy.



Určeno pro: Vhodné pro všechny věkové kategorie i pro absolventy (SŠ, gymnázií či VŠ).



Vzdělání : ÚSO, s maturitou, VŠ či vyšší odborné vzdělání technického či manažerského směru: absolvent SPŠ, SEŠ, TU, či VŠ se zaměřením na technickou administrativu či řízení projektů. Oblast strojírenství výhodou či jiné technické, ekonomické, technologické či administrativní oblasti. Vhodné i pro absolventy (SŠ či VŠ).



Požadujeme: pečlivost, samostatnost, odpovědnost (uživatelská znalost Excel a Powerpoint). Jazyková znalost AJ aktivní stupně B1/B2, časová flexibilita.



Případné dosavadní zkušenosti s administrativními činnostmi či organizací projektů nebo s procesy v oblasti prům. výroby výhodou, není podmínkou. Zapracování zajištěno do problematiky zajištěno.



Nástup možný 1.3.2023 nebo dle dohody i před či po 1.3.2023.



Odměňování: Nástupní mzda dle stupně vzdělání (maturita, Dis, Bc., Ing. Mgr.) a dosavadní praxe od

29.000,- Kč do 38.000,- Kč. Možný další rozvoj a kariérní postup.



Přijďte si k nám rozšířit své znalosti, schopnosti a obzory v oblasti nastupující nové éry průmyslové výroby a elektromobility.



Zájemce žádáme o zaslání strukturovaného životopisu a souhlas s jeho zpracováním pro účel výběrového řízení na e-mail Schůzku je nutné sjednat telefonicky předem (tel.).

Pracoviště: Mladá Boleslav, Mladá Boleslav
Datum nástupu: 01.03.2023
Mzda: 29 000 - 38 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Středoškolské
ID inzerátu: 4580708   Vloženo: 13.04.2024
<< zpět maskot

Může se tato práce někomu hodit? Sdílejte inzerát.