Informace o pracovním místě

Kontakt:životopisy zasílejte e-mailem

Na základě požadavků na celkovou strategii společnosti navrhnete celkové finanční plánování společnosti a kroky pro jeho provedení. Budete se účastnit rozhodování o závažných finančních otázkách společnosti a poskytovat včasné informační podpory pro důležitá rozhodnutí v oblasti řízení.

Budete se podílet na celkovém ročním plánování podnikání společnosti, organizovat vypracování celkového ročního finančního výkonu, investičního rozpočtu, daňového plánování a plánování finančních prostředků.

Organizujete a plánujete účetnictví a finanční řízení společnosti, vypracujete a zdokonalíte související finanční systémy společnosti, zajistíte správu nákladů, výdajů, interní kontroly, externího auditu a dalších úkolů běžného provozu.

Budete budovat a udržovat vnější vztahy, zejména s vládními orgány jako jsou financování, daně, banky a průmyslové úřady, a zajistíte maximální podporu politiky pro společnost.

Budete mít odpovědnost za interní organizační řízení, plánování personálu oddělení a výkonnostní řízení, a také budování týmu finančních odborníků, abyste snížili interní náklady na personál.

Nabízíme: zajímavé mzdové ohodnocení

účastnit se v mezinárodní společnosti rozjezdu nového projektu zaměřený na elektromobilitu

zajímavé finanční ohodnocení, dle zkušeností

bonusy a prémie

příspěvek na stravování (60 Kč/den)

příspěvek na dopravu

Pracoviště: Úžice, Úžice
Datum nástupu: 12.04.2024
Mzda: 65 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 4581140   Vloženo: 14.04.2024
<< zpět maskot

Nabídek je hodně, doporučte je i ostatním. :-)