Pracovník restauračního provozu
OdpovědětInformace o pracovním místě
Působíme ve více než 100 zemích a každý den nás navštíví několik milionů zákazníků. Dnes je již těžko uvěřitelné, že v roce 1930, když Harland Sanders zakládal první restauraci KFC, měl pouze výjimečný recept na kuře a obrovskou víru, že bude mít úspěch. Od začátku jej doprovázelo také jedno pravidlo, kterému byl věrný a které později bezpodmínečně dodržoval: „V tom, co děláš, se maximálně angažuj a dělej to, jak nejlépe umíš!”
Požadujeme
Dokončené základní vzdělání.
Spolehlivost a pozitivní energie!
Měl/a bys mít chuť učit se novým věcem.
Časová flexibilita - směny plánujeme i o víkendech.
Nabízíme
První den v práci začne s instruktorem. Seznámí tě s našimi pravidly, a hlavně s novými kolegy. U pokladny budeš pomáhat s obsluhou hostů či s kompletací objednávek. Taký můžeš zajistit přípravu sendvičů a pokud si troufneš, pomůžeš v kuchyni s čerstvým masem.
Energie a odhodlání stačí, vše ostatní tě naučíme my.