Informace o pracovním místě

My jsme BFine.Fitness – soukromé EMS fitness studio na Karlově náměstí. Naše tréninky probíhají ve speciálních oblecích, které stimulují svaly dalšími impulsy, díky čemuž plnohodnotný trénink u nás trvá 20 minut místo 90 minut v posilovně. Za více než 6 měsíců jsme si vybudovali velkou zákaznickou základnu, zvýšili jsme obsazenost studia na více než 70% a vytvořili frontu na tréninky v našem fitness.

Proto nyní otevíráme nové pozice pro osobní EMS trenéry do našeho fitness studia.

Pojďme se nejprve seznámit
(co je to BFine.Fitness)

– 20minutové tréninky all-inclusive: tréninky ke kterým poskytujeme oblečení, ručníky, nápoje během tréninků a protein po. V šatnách máme vždy k dispozici gel, šampon, deodorant a parfémy.

– Zajímaví klienti: naše ceny jsou nadprůměrné a naše služby daleko prémiovější než obvyklý fitness. Proto k nám chodí lidé s vyšším příjmem, kteří mají buď dobrou práci nebo si budují vlastní podnikání. Ušetříme jim čas a nabízíme individuální tréninky v pohodlném a inovativním formátu.
– FitTech startup – EMS studio – to není nový trend v České republice. Naši konkurenti mají více než 10 sálů. Ale my nejsme obyčejné studio. Děláme to jinak, s využitím technologií, s péčí a respektem k našim klientům, s kreativitou a experimentováním.

U nás se ti bude líbit, protože:

– Vysoká obsazenost – máme nejvyšší obsazenost sálu v Praze mezi EMS studii z hlediska počtu rezervací. Nebudeš bez práce a můžeš se spolehnout na stabilní množství směn.
– Skvělý tým: řešíme věci ne přes e-maily nebo pravidelné schůzky, ale v chatu na WhatsAppu nebo u kávy ráno nebo na obědě. Sami využíváme naše služby a vedení rádo mluví o budoucích plánech a radí se o současných.

– Rozvineš soft skills: podpořit rozhovor, získat sympatie, nastavit trénink nebo zaujmout člověka, který u nás trénuje poprvé. Naši trenéři ukážou, jak to dělat přímo v sálu po prvním tréninku.

– Staneš se nejlepším! Vysvětlujeme, ukazujeme, kontrolujeme a dokončujeme zahájené. Naučíme vás používat CRM systém, systém pro rezervace, zdokonalíme tréninkové procesy a jejich prodej. Tvůj úspěch je zárukou našeho, proto se plně investujeme do našeho týmu.

Mimochodem, s tvými úspěchy roste i tvůj plat.

Požadujeme

Hodíš se k nám, pokud

- Máš zkušenosti s trénováním
– rozumíš, jak funguje lidské tělo a svaly. Umíš vybírat správná a potřebná cvičení pro klienty, nezapomínáš na správné dýchání během tréninku a sleduješ správné provádění cviků.

- Jsi komunikativní a společenský – snadno navazuješ kontakt s lidmi, navazuješ rozhovory a udržuješ téma konverzace.

- Rychle se učíš a jsi pozorný k detailům – stačí ti instrukce a jednou ti to někdo vysvětlit, abys pochopil úkol. Určitě nezapomeneš nabídnout proteinový nápoj po tréninku nebo se zeptat na oblíbenou příchuť nápoje u nového klienta, protože to máš v seznamu úkolů.
Jsi sám sportovec. Pravidelně cvičíš a udržuješ se ve formě. Staráš se o sebe, o svoji řeč, o svoje tělo a vzhled.


Bylo by skvělé, pokud bys
- Měl zkušenosti s EMS
- Měl zkušenosti v prodeji
- Mluvil Rusky a Anglicky

Co práce obnáší
1. Osobní tréninky
2. Zápis nových klientů a vedení evidence v CRM systému
3. Udržování čistoty ve fitness: prostory a vybavení

Pracoviště: Karlovo náměstí 313/8, Praha 2
Datum nástupu: Ihned
Mzda: 160 - 250 Kč/hod.
Počet míst: 2
Úvazek: Plný, Zkrácený
Vhodné i pro: Absolventi, OSVČ
Min. vzdělání: Základní
Firma: Czech Yourself
Zadavatel: Yurii Leso
Lokalita: Praha
ID inzerátu: 4584634   Vloženo: 19.04.2024
<< zpět maskot

Mohla by se nabídka hodit kamarádovi? Dejte mu o ní vědět!