Informace o pracovním místě

Hornová Jana, e-mail:

Náplň práce:
" Posouzení životního cyklu (LCA) pro podnikání v oblasti služeb a definice kritérií a výpočtových modelů pro transparentnost udržitelného dopadu portfolia služeb.
" Transparentnost připravovaných lokálních a globálních předpisů.
" Podpora procesů Product Lifecyle Management (PLM): Asistence vedoucím PLM v CS při plnění jejich povinností v souvislosti s ochranou životního prostředí souvisejícího s produktem/službou.
" Pozorování trhu a konkurence v souvislosti s výzvami v oblasti udržitelnosti v průmyslu a službách.
" Spolupráce a výměna informací se zainteresovanými stranami v oblasti udržitelnosti v rámci společnosti Siemens, centrály a regionů i externě.
Požadavky:
" Uvítáme vysokoškolské vzdělání v oboru ekonomie, inženýrství nebo ideálně v oblasti environmentálního managementu a inženýrství.
" Zkušenosti v odvětvích založených na technologiích a službách a také v tématu udržitelnosti.
" Znalost anglického jazyka na pro každodenní komunikaci.
" Jste proaktivní, iniciativní a dychtící utvářet výzvy a příležitosti v oblasti udržitelnosti pro nás v zákaznických službách a pro naše zákazníky.
" Komunikativní a schopný vyměňovat si poznatky v globální virtuální komunitě.

Zaměstnanecké výhody:
5 týdnů dovolené, flexibilní pracovní dobu, home office a firemní mateřské školku pro lepší skloubení pracovního a soukromého života, individuální rozpočet na benefity ve výši min. 24 000 Kč, který si můžete proměnit na kombinaci až 8 dní volna navíc, bodů do cafeterie či příspěvků na penzijní a/nebo životní pojištění, příspěvek na stravování ve formě stravenek nebo příspěvku ve firemní kantýně, možnost stát se akcionářem Siemens a získat akcie zdarma, nejrůznější slevy a zvýhodněné nabídky

Pracoviště: Praha, Praha
Datum nástupu: 01.05.2024
Mzda: 75 000 Kč/měs.
Počet míst: 4
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 4541363   Vloženo: 01.02.2024
<< zpět maskot

Sdílejte a pracujte společně s kamarádem! ↓↓↓