Informace o pracovním místě

KONTAKT PRVOTNĚ E-MAILEM : Kavková Markéta, e-mail:

Pozice Customer Service Reprezentative ABU

- Primární interní kontakt pro zákazníka a (vyhrazené) obchodní zástupce v terénu pro všechny procesy týkající se cenových nabídek, správy objednávek a informací o produktech / dodávkách.
Zodpovědnost za včasný příjem, sledování a vyřizování objednávek a požadavků zákazníků s důrazem na přesnost a profesionalitu, ovládá znalost aktuálního produktového portfolia. Poskytuje zákazníkům přesné informace o našich produktech a podpoře prodeje. Sdílí znalosti s juniorními členy týmu. Zajišťuje správnou správu objednávek: Nabídky, objednávky, dodávky a faktury, vyřizuje reklamace produktů a služeb, zajišťuje splnění místních zákonných požadavků

Výborné komunikační schopnosti (slovem i písmem), dovednosti na telefonu (pozitivní, přátelské, profesionální),nezávislý, motivovaný a cílevědomý, spolehlivý a vysoký smysl pro odpovědnost, obchodní dovednosti (schopnost naslouchat prodejním příležitostem a jednat podle nich), flexibilita (v pracovní době a přidělených úlohách),schopnost obsluhovat počítačové systémy s přesností a efektivitou (ERP, CRM a Excel), jednaci jazyk AJ.

Pracoviště: Praha, Praha
Datum nástupu: 01.01.2024
Mzda: 65 012 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 4517111   Vloženo: 08.12.2023
<< zpět maskot

Mohla by se nabídka hodit kamarádovi? Dejte mu o ní vědět!