Informace o pracovním místě

Hirt Andrea, tel.: , e-mail:



Vedoucí inženýr letové způsobilosti a certifikace (A&C) má formální postavení v projekční organizaci GE Aviation Czech sro. (GEAC) schválený Evropskou agenturou pro bezpečnost letectví (EASA). Jako vedoucí inženýr A&C budete součástí Úřadu pro letovou způsobilost se zvláštní odpovědností, jak je popsáno v části 21J EASA, a budete sloužit jako kontaktní osoba pro produktovou řadu komerčních turbovrtulových motorů H80/M601 jako odborník v oblasti a ve všech záležitostech týkajících se A&C a budete spolupracovat s Evropskou Agenturou pro bezpečnost v letectví (EASA) a dalšími zahraničními úřady pro civilní letectví (FCAA)





Požadavky a zodpovědnosti:

- schvalování klasifikace konstrukčních změn

- udělování souhlasu s drobnými změnami

- schválení navržené klasifikace neshod a návrhů oprav

- reviduje a rozumí platným normám požadovaným zákonem v zemi, které se vztahují na příslušné produkty.

- komunikuje standardy s komunitou návrhářů a udržuje je.

- může se také podílet s nezávislými třetími stranami na provádění shody produktů a certifikačních prací (testování, přezkoumání návrhu atd.) a sdělovat výsledky/činnosti příslušnému týmu inženýrů a dodavatelského řetězce.

- spolupracuje s externími inženýrskými firmami nebo vládními agenturami, aby zajistil nebo zaznamenal shodu produktu s požadovanými regionálními nebo národními normami, aby získal potřebnou certifikaci nebo kvalifikaci produktu.

- má znalost osvědčených postupů a toho, jak se vlastní oblast integruje s ostatními; je si vědom konkurence a faktorů, které je na trhu odlišují

- používá určitý úsudek a má určitou schopnost navrhovat různá řešení mimo nastavené parametry pro řešení složitějších výrobních procesů s technickou rozmanitostí a/nebo vzájemně závislými výrobními cykly. Využívá technické zkušenosti a analytické myšlení.

- slouží jako mentor pro kolegy s menšími zkušenostmi. Předává informace; rozvíjí dovednosií, které přivedou členy týmu ke shodě ohledně témat v rámci oboru.

- hovoří a komunikuje plynně anglicky v ústní i písemné formě

- Tato role vyžaduje pokročilé zkušenosti v oblasti inženýrství/technologie a technických předpisů a norem. Úroveň znalostí je srovnatelná s bakalářským titulem z akreditované univerzity nebo vysoké školy

Pracoviště: Praha, Praha
Datum nástupu: 01.11.2023
Mzda: 70 000 - 110 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 4466186   Vloženo: 08.09.2023
<< zpět maskot

Zajímavá pracovní nabídka? Sdílejte níže.