Informace o pracovním místě

Pracovní poměr na dobu určitou na 6 měsíců s 3měsíční zkušební dobou, v souladu s ustanovením § 178 odst. 4 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů; po absolvování výběrového řízení - služební poměr na dobu určitou do 31.12.2026.

Náplň práce:
- Celostátní koordinace a metodické usměrňování výkonu azylové a migrační politiky včetně integrační politiky vůči cizincům a azylantům a ochrany státních hranic.
- Koordinace spolupráce s mezinárodními systémy, zajišťování zahraničních styků za oblasti České republiky v oblasti migračního a azylového práva.
- Zapojení do stálé rezervní skupiny specialistů pro otázky azylu, kteří budou vysíláni v rámci solidárních opatření na podporu nejvíce zatížených členských států
- Plnění úkolů souvisejících s přímou aplikací předpisů Evropské unie, zejména v rámci mezistátní spolupráce v procesu určování členského státu odpovědného za posouzení žádosti o azyl podané cizincem v jednom z členských států a při realizaci transferů cizinců do odpovědného státu.
- Komplexní zajištění celého procesu vyřizování žádostí o převzetí/zpětvzetí.
- Plnění administrativních úkonů a činností souvisejících s agendou v oblasti dublinského systému, zajišťování tlumočení a překladů pohovorů a písemností.
- Vykonávání činnosti úřední osoby při kontaktu s klientem

Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna, zvýhodněné závodní stravování/stravovací šeky, další vzdělávání, FKSP, atd.

Pracoviště: Tis u Blatna, Tis u Blatna
Datum nástupu: 01.06.2024
Mzda: 30 780 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 4593099   Vloženo: 06.05.2024
<< zpět maskot

Nabídek je hodně, doporučte je i ostatním. :-)