Informace o pracovním místě

Společnost FUTURA AM s.r.o. hledá vedoucího výroby (kovovýroba, výroba opláštění CNC strojů). Jedná se o stabilní práci na HPP, v Plzni na Nové hospodě. Výhodou je jednosměnný provoz (pouze ranní směna, pondělí - pátek).
Požadujeme: vzdělání technického zaměření (SŠ/VŠ), znalost čtení z technické dokumentace, základní ekonomický přehled, německý jazyk slovem i písmem (komunikace s mateřskou firmou, komunikace s klienty), znalost výkresové dokumentace, práce s programy Autodesk CAD, Inventor 3D, MS Office, zkušenoti s nákupem materiálu a služeb, znalost ISO 9001:2000, zkušenosti s vedením kolektivu, řidičský průkaz skup. B, ochota učit se novým věcem, zdravotní stav vyhovující dané pracovní pozici.
Nabízíme: Nástupní plat 55.000 Kč (hrubého), možnost navýšení mzdy dle zkušenosti již ve zkušební době, příspěvek na stravování, příspěvek na dopravu, 5 týdnů dovolené, práci na hlavní pracovní poměr s možností PS na dobu neurčitou, jistota stabilní a dlouhodobé spolupráce, proplacení lékařské prohlídky a další výhody.

Zaměstnanecké výhody:
5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování a dopravu

Kontakt:
Telefonicky: Po - Pá od 9:00 do 15:00 hod (na osobní pohovor je důležité se předem telefonicky objednat)
e-mailem: nebo přes on-line registrační formulář, který je na www.futuraam.cz na úvodní straně webu.

Osobní registrace děláme s uchazeči o zaměstnání v pracovní dny Pondělí - Pátek, v 10:00 hod a v 11:00 hod. Na osobní registraci je důležité se předem objednat, dostavit se na dohodnutý termín a mít s sebou tyto dokumenty: osobní doklad (O.P.nebo pas), kartičku pojištěnce, potvrzení o zaměstnání (ZL), dosažené vzdělání, certifikáty (zkoušky), zbylé dokumenty bychom dle pracovní pozice upřesnili. Najdete nás na adrese FUTURA AM s.r.o., Nádražní 436/24, 301 00 Plzeň, (naproti Okresnímu soudu u hlavního vlakového nádraží)

Pracoviště: Plzeň, Plzeň
Datum nástupu: 02.04.2024
Mzda: 55 000 - 60 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Středoškolské
ID inzerátu: 4571666   Vloženo: 28.03.2024
<< zpět maskot

Pošlete inzerát na email a pracujte společně s kamarádem! ↓↓↓