Informace o pracovním místě

Kontaktní osoba Pašová Pavlína Mgr., tel.:,volat 7:00-15:00), e-mail: Pracovní doba: jedná se o služby, 12 hodinové pracovní směny - denní směny



Náplň práce: jedná se o zajištění péče o uživatele Domu pokojného stáří Bohuslavice-domov pro seniory. Náplň práce spočívá zejména v provádění zdravotních úkonů hrazených zdravotními pojišťovnami. Účelem péče je zajištění biologických, psychických a sociálních potřeb, zachování nebo obnovení soběstačnosti. Součástí je i péče o nevyléčitelně nemocné osoby.



Požadujeme: zdravotnické vzdělání - střední nebo vysokoškolské vzdělání - obor všeobecná sestra - zdravotní sestra, základní uživatelskou znalost práce na PC (zápisy denních záznamů), zdravotní stav odpovídající náročnosti profese, trestní bezúhonnost, komunikativní dovednosti, samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost, empatii a přátelský přístup ke starým a nemocným lidem.



Nabízíme: smysluplnou a odpovědnou práci, zázemí stabilní církevní neziskové organizace, podporu dalšího vzdělávání a rozvoje včetně supervizí, osobnostní růst, pracovní poměr na 1,00 úvazku na dobu určitou na 1 rok s možností prodloužení, zaměstnanecké výhody (5 týdnů dovolené, příspěvek na stravné). Mzda bez příplatků nejméně 28000,- Kč, příplatky za sobotu, neděli a svátky. Po domluvě možnost zkráceného úvazku.

Pracoviště: Bohuslavice, Bohuslavice
Datum nástupu: 01.05.2024
Mzda: 28 000 Kč/měs.
Počet míst: 2
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Středoškolské
ID inzerátu: 4358782   Vloženo: 15.03.2023
<< zpět maskot

Nenechávejte si tuto pracovní nabídku jen pro sebe! ↓↓↓