Informace o pracovním místě
Povinnosti: - vyrábí široký sortiment studených a teplých jídel a nápojů, provádí jejich úpravu pro servírování, vaření v lázeňské kuchyni pro klienty - vyrábí běžné druhy moučníků, - upravuje maso pro kuchyňské zpracování, včetně třídění podle druhů a jeho opracování, - dodržuje předepsanou velikost a hmotnost porcí, - vyrábí polévky a různé přílohy k hlavním jídlům, - obsluhuje technická a technologická zařízení v provozu a dbá o správné zacházení, - dbá o hospodaření se svěřenými surovinami a vysokou jakost výrobků, - vede předepsanou evidenci, - vykonává další práce z pověření nadřízeného zaměstnance vyplývající z charakteru zastávaného pracovního místa. Odpovědnosti: - za připravené pokrmy, správnou dobu zpracování, porci, úpravu na talíři, teplotu jídla, - za dodržování čistoty a pořádku na pracovišti, - za dodržování technologických postupů a zásad dietetického stravování, - za dodržování zásad HACCP, - za dodržování zásad BOZP, PO, - za plnění povinností vyplývajících z požadavků právních předpisů a vnitřních předpisů zaměstnavatele.
Požadujeme
výuční list, praxe výhodou
Nabízíme
- práci v malém kolektivu - 12 ti hodinové směny, krátký/dlouhý týden - 5 týdnů dovolené - penzijní připojištění - možnost ubytování v arálu - další firemní benefity