Informace o pracovním místě

1. kontakt telefonicky na č., po tel. domluvě možnost osobní schůzky, popř. e-mail:

Požadavky: středoškolské anebo vysokoškolské vzdělání nejlépe technického směru (strojní). Plynulá znalost anglického jazyka (popř. i dalšího - němčina) - toto je bezpodmínečná nutnost pro uchazeče, protože pracujeme téměř výhradně se zahraničím. Znalost výpočetní techniky - Microsoft Office (zejména Word, Excel). Spolehlivost, korektnost, loajálnost k firmě, příjemné vystupování.

Pracovní činnost uchazeče: pracovní činnost je spojena s trvalou prací v kanceláři v Ostravě-Mariánských Horách s několika výjezdy (ca 4-5x) v roce na území České republiky. Činnost obnáší zpracovávání obchodních nabídek, vyřizování objednávek, částečně technické poradenství ve strojírenské oblasti (není ale nutné)

Odbytový profil firmy NIARA s.r.o.
Naše firma NIARA s.r.o. byla založena v září 1994 a v nezměněné podobě funguje dodnes. Zabýváme se strojírenstvím - dodávkami strojních dílů a polotovarů (obchodní činnost) a servisem v oblasti AUTOMOTIVE (pro více informací nám nefungují momentálně plně webové stránky - opravují se).
Obchodní stránka činnotsi je spojena s vyřizováním obchodní agendy převážně se zahraničními firmami (ca 90 % obchodní činnosti) a s tuzemskými firmami.

Pracoviště: Ostrava, Ostrava
Datum nástupu: 01.06.2024
Mzda: 28 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Středoškolské
ID inzerátu: 4593115   Vloženo: 06.05.2024
<< zpět maskot

Sdílejte a pracujte společně s kamarádem! ↓↓↓