Informace o pracovním místě

*KO: Životopis s motivačním dopisem posílejte nejpozději do 10.6.2024 na adresu Charita Opava, p. Kupková, Přemyslovců 26, 747 07 Opava - Jaktař nebo na e-mail: do předmětu e-mailu prosím uveďte pracovní pozici, o kterou se ucházíte spolu s Vaším příjmením (např. psycholog- Novák).

K Vašim zaslaným dokumentům prosím přiložte níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi osobními údaji: "Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu dat v zaslaném životopise a motivačním dopise organizaci Charita Opava, Přemyslovců 13/26, 747 07 Opava - Jaktař dávám souhlas k jejich zpracování a uchování v databázi po dobu 1 roku".

Hledáme kolegu/kolegyni, který/á rád/a doplní náš tým pracovníků Občanské poradny.
V rámci služby odborného sociálního poradenství bude vykonávat psychologické poradenství. Budete pracovat s klienty v různých životních situacích, kteří budou potřebovat v rámci řešení své situace psychologickou podporu a pomáhat v orientaci v jejich situaci, vytvářet individuální plány klientů, zapisovat záznamy o svých konzultacích do evidenčního systému, zajišťovat analytickou a metodickou činnost v sociální oblasti - zpracovávat a pravidelně revidovat standardy kvality sociální služby.

Požadavky:
- vysokoškolské vzdělání získané řádným ukončením studia jednooborové psychologie nebo magisterského programu na vysoké škole humanitního zaměření současně s absolvováním postgraduálního výcviku v metodách manželského poradenství a psychoterapie v rozsahu minimálně 400 hodin nebo obdobného dlouhodobého psychoterapeutického výcviku akreditovaného ve zdravotnictví.
Jsou vítány zkušenosti s poskytováním psychologického poradenství, samostatnost, ochota učit se novým věcem, odpovědnost, řidičské oprávnění sk. B.
Požadujeme trestní bezúhonnost, dobré komunikační schopnosti, schopnost práce na PC.

Předpokládaná nástupní mzda od 17 500 Kč/ úvazek 0,5.
Benefity: stravenkový paušál, 5 týdnů dovolené, odměny, narozeninové volno.

Pracoviště: Opava, Opava
Datum nástupu: 01.07.2024
Mzda: 17 500 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Zkrácený
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 4599166   Vloženo: 16.05.2024
<< zpět maskot

Sdílejte pracovní nabídku...