Informace o pracovním místě
KO: Stillnerová Vladimíra, tel.:,, e-mail: Požadujeme: ukončené ÚSO/SŠ a praxe min. 2 roky v oboru, zodpovědnost, spolehlivost, pečlivost, časovou flexibilitu, znalost hygienických předpisů provozu kuchyně, potravinářský průkaz, čistý RT. Náplň práce: odpovědnost za chod přípravy a výroby tepelných i studených jídel, řízení týmu zaměstnanců kuchyně, plánování směn, organizování výrobních procesů, spolupráce s ostatními útvary, sestavování jídelních lístků, zodpovědnost za dodržování hygienických předpisů HACCP. Plat dle započitatelné praxe, příplatek za vedení. Nástup možný dle domluvy. Pracovní poměr na dobu určitou s možnosti prodloužení. Zaměstnanecké výhody: po 3 měsících osobní ohodnocení, čerpání z FKSP na penzijní připojištění, příspěvek na obědy