Informace o pracovním místě

Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned.
Pozic je vhodná i pro absolventy/absolventky.

Naše rodinná firma působící na trhu již 34 let hledá do týmu nové posily. Hlavní náplní naší práce je vyrábět na zakázku světelné reklamy, které dodáváme nejen po celé ČR, ale i do zahraničí. Jsme nejstarší firma ve svém oboru a díky zkušenostem a kvalitě jsme špička na trhu. Připojte se k nám a zapojte se do procesu vývoje našich jedinečných výrobků.

Koho hledáme: kolegu/kolegyni na pozici grafik/grafička. Nejlépe již s nějakou praxí nebo se vzděláním v oboru. Rádi uvítáme přátelského kolegu, který se nebojí práce a je manuálně zručný, spolehlivý a samostatný. Oceníme také řidičský průkaz sk. B.

Náplní práce je především zajistit, aby všechny naše výrobky měly dokonalý design. To znamená práci v našem grafickém studiu, která se skládá hlavně z přípravy grafických podkladů a následné tvorby polepů pro naše výrobky. Práce je ovšem různorodá a její součástí je i občasná účast na montážích po celé ČR i v zahraničí a s tím spojenou možnost vyššího výdělku. Tato pozice je především o šikovnosti, preciznosti a kreativním myšlení. Není pouze stereotypním sezením v kanceláři, ale vyžaduje občasný výjezd za zákazníkem či obhlídku místa realizace.

Co nabízíme: stabilní zázemí rodinné firmy, ve které se snažíme budovat spokojený pracovní tým. Proto je naší prioritou férové a individuální jednání se zaměstnanci. Kreativní a různorodou práci. Nástupní mzda 32.000 - 38.000 tisíc korun hrubého (dle zkušeností a schopností) a k tomu navíc osobní ohodnocení. Všechny přesčasy a diety jsou propláceny. 13.plat; částečně dotované stravování; 4 týdny dovolené (dny dovolené navíc dle odpracovaných let); věrnostní odměny.

Kontakt zasláním životopisu na e-mail:

Pracoviště: Velké Poříčí, Velké Poříčí
Datum nástupu: 15.05.2024
Mzda: 32 000 - 38 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vyučen
ID inzerátu: 4599083   Vloženo: 16.05.2024
<< zpět maskot

Může se tato práce někomu hodit? Sdílejte inzerát.