Informace o pracovním místě
Hledáme provozního manažera restaurace a penzionu se zkušeností v oboru a vedení týmu zaměstnanců se všemi úskalími, které to skýtá. Hledáme člověka s chutí do práce, který je připraven realizovat se a své nápady v konceptové české restauraci. Náplň práce: • řízení provozu restaurace a penzionu • dohled nad skladovým hospodářstvím • plánování směn dle aktuální vytíženosti • dohled na technický stav a funkčnost všech zařízení • zodpovědnost za dodržování kvality gastro provozu/ spokojenost poskytovaného servisu • tvorba jídelních lístků a speciálních nabídek
Požadujeme
• min. odborné vzdělání s maturitou • prokazatelná praxe na obdobné manažerské pozici min. 3 roky • manažerské schopnosti a reprezentativní vystupování • velmi dobré organizační a komunikativní dovednosti • umění vést, motivovat a hodnotit své podřízené • proaktivní a proklientský přístup • časová flexibilita a samostatnost • základní znalost MS Office • výhodou je znalost restauračního systému Agnis rezervačního systému BetterHotel • anglický jazyk podmínkou, další jazyky výhodou
Nabízíme
• možnost seberealizace a přínos nových nápadů na trh • práce ve stabilní soukromé společnosti • různorodá pracovní náplň • motivující finanční ohodnocení + bonusy • firemní paušál • firemní stravování