Informace o pracovním místě

Podmínky přijetí: doložení dokladu o dokončeném studiu, doložení dokladu o očkování proti hepatitidě B, případně zajistíme na náklady organizace, doložení výpisu z rejstříku trestu ne starší 3 měsíce, samostatost, spolehlivost, pečlivost, schopnost kolektivní spolupráce, zdravotní způsobilost k výkonu práce.

Pracovní podmínky: jednosměnný provoz, pevná pracovní doba 6.00hod - 14.30hod, 1x za 14 dní sobota a neděle.

Náplň práce: komplexní úklid oddělení (úklid podlahových ploch, pokojů, sociálních zařízení, kanceláří, jídelních prostor apod, dezinfekční práce, zalévání květin, údržba a obsluha mycího stroje, dodržování vnitřních předpisů s důrazem na důstojnost klientů a ochranu majetku zřizovatele.

V případě zájmu prosíme o zaslání strukturovaného životopisu k rukám Petry Andrle, personalistky, tel:, Výběrové řízení bude dvoukolové. V prvním kole bude posouzen životopis uchazeče. Uchazeči, kteří postoupí do druhého kola budou pozváni k osobnímu pohovoru s týmem kolegů. Nástup dohodou.Výběrové řízení probíhá formou osobního setkání přímo v organizaci, případně online prostřednictvím připojení přes Microsoft Teams.

Zázemí silné a stabilní příspěvkové organizace; práci s úvazkem 1; příjemné pracovní prostředí, odměňování dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. v platném znění v návaznosti na vnitřní platový předpis; profesní růst; 5 týdnů dovolené; benefity do výši 6 000,-Kč, příspěvek na stravování ve vlastním stravovacím zařízení; příspěvky z FKSP na rekreaci, masáže, teambuilding

Kontaktujte nás e-mailem, telefonicky (pondělí až pátek 8:00 - 15:30)

Pracoviště: Hradec Králové, Hradec Králové
Datum nástupu: 02.05.2024
Mzda: 20 230 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Základní
ID inzerátu: 4580161   Vloženo: 13.04.2024
<< zpět maskot

Nenechávejte si tuto pracovní nabídku jen pro sebe! ↓↓↓