Informace o pracovním místě
Požadujeme: - středoškolské vzdělání (nebo střední odborné s vyučním listem) v oboru, - zdravotní a osobnostní způsobilost, - bezúhonnost, - schopnost týmové práce, spolehlivost, - praxe ve veřejném stravování (zkušenosti s velkokapacitním stravováním), - znalost práce na PC Pracovní náplň: - organizuje a řídí výrobu jídel ve vězeňské kuchyni, odpovídá za dodržování technologických postupů jejich přípravy. Dohlíží a kontroluje dodržování hygienických předpisů pro veřejné stravování. Pracovní poměr na dobu určitou, s následnou možností doby neurčité. Jednosměnný provoz s nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobou. Termín přijetí: 1. 4. 2024. Strukturovaný životopis zasílejte na email Dovolená 5 týdnů + 5 dnů dodatkové dovolení + 5 dnů indispozičního volna, příspěvky na rekreaci, kulturu, sport, vzdělávání, sportovní vyžití (vlastní posilovna, sauna), závodní stravování. Uchazeči se hlásí e-mailem nebo telefonicky; v pracovní dny v době od 07:00 hod do 15:00 hod.