Informace o pracovním místě

Kontakt: Svěrkošová Jana, e-mail:



Náplň práce: příprava teplých a studených pokrmů do hotelového rautu i a la carte; spolupráce při zjišťování nákladů, objednávání surovin, přejímce, zodpovědnost za dodržování receptur a za kvalitu použitých surovin; rozdělení připravených pokrmů na samostatné porce, aranžování a dekorování jídel před podáváním, péče o kuchyňské nářadí a vybavení; spolupráce se zaměstnanci provozu;



Požadujeme: středoškolské vzdělání-maturita, vyučen; vzdělání nebo praxe v oboru výhodou; pečlivost, spolehlivost a důslednost.



Nabízíme: práci v dynamicky se rozrůstající společnosti; odpovídající platové ohodnocení; možnost kariérního růstu.



Pracovní doba dle domluvy/potřeb zaměstnavatele, většinou krátký - dlouhý týden.

zvýhodněné ceny ubytování v rámci Hotelis hotelů; příspěvek na penzijní nebo životní pojištění (po trvání pracovního poměru 1 rok); personální strava za zvýhodněnou cenu.

Pracoviště: Karlovy Vary, Karlovy Vary
Datum nástupu: 10.04.2024
Mzda: 30 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vyučen
ID inzerátu: 4580610   Vloženo: 13.04.2024
<< zpět maskot

Je tato pracovní nabídka někomu šita přesně na míru? ↓↓↓