Informace o pracovním místě

Starosta města Volyně vyhlašuje v souladu s § 7 zák. č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků, v platném znění výběrové řízení na obsazení pracovního místa
TAJEMNÍK / TAJEMNICE MĚSTSKÉHO ÚŘADU VOLYNĚ
Rámcový popis pracovního místa
- plnění úkolů dle § 110 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích
- plnění úkolů dle zák. č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků
- komplexní zajišťování chodu městského úřadu (zajištění výkonu přenesené působnosti, plnění úkolůuložených zastupitelstvem a radou města, starostou)
- koordinace a řízení činností odborů městského úřadu
- koncepční a metodická práce, řízení lidských zdrojů
Informace o pracovním místě
- pracovní poměr na dobu neurčitou, plný pracovní úvazek, zkušební doba 6 měsíců
- místo výkonu práce: město Volyně a jeho místní části, Městský úřad Volyně
- 11. platová třída, platový stupeň dle délky započitatelné praxe dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, příplatek za vedení, osobní příplatek.
Předpoklady pro vznik pracovního poměru
- splnění předpokladů dle § 4 a § 5 zák. č. 312/2002 Sb. (státní občanství ČR, u cizích státních příslušníků trvalý pobyt v ČR, věk min. 18 let, způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, ovládání jednacího jazyka)
- nejméně tříletá praxe v průběhu 8 (osmi) let bezprostředně předcházejících jmenování do funkce jako vedoucí zaměstnanec, nebo při výkonu správních činností v pracovním poměru k územnímu samosprávnému celku nebo při výkonu státní správy v pracovním nebo služebním poměru ke státu, případně ve funkci člena zastupitelstva územního samosprávného celku dlouhodobě uvolněného pro výkon této funkce (splnění praxe prokazuje uchazeč čestným prohlášením připojeným k přihlášce).
Kvalifikační předpoklady
- vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu nejlépe v oboru právním, veřejná správa nebo ekonomickém
Jiné požadavky - viz. stránky města Volyně.
Požadované doklady
- přihláška do výběrového řízení, která musí obsahovat : jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu, telefonní a e-mailový kontakt, datum a podpis.
Přílohy k přihlášce: motivační dopis, koncepce vedení městského úřadu v rozsahu max. 3 normostran A4, strukturovaný životopis s údaji o dosavadní praxi, odborných znalostech a dovednostech, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, čestné prohlášení podle § 4 zák. č. 451/1991 Sb., kterým se stanoví některé další předpoklady pro výkon některých funkcí ve státních orgánech a organizacích ČR (tzv. lustrační zákon - nevztahuje se na na uchazeče narozené po 1.12.1971).
Vzor přihlášky a strukturovaného životopisu je k dispozici na www. volyne.cz - dokumenty - nabídka pracovních příležitostí. Přihláška zůstává ve složce výběrového řízení a s údaji bude nakládáno v souladu s platnou legislativou.
Termín pro doručení písemné přihlášky do výběrového řízení je nejpozději v pátek 31. května 2024 do 13:00 hod na adresu: Městský úřad Volyně, nám. Svobody 41, 387 01 Volyně, nebo osobně na podatelnu MěÚ Volyně. Uzavřenou obálku označte textem " Výběrové řízení - tajemník/tajemnice".
Uchazeč splňující výše uvedené náležitosti bude telefonicky kontaktován, případně mu bude termín konání osobního pohovoru sdělen na jím uvedenou e-mailovou adresu.
Podrobnější informace podá starosta města Ing. Červený, tel..

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu nebo nevybrat žádného z uchazečů, a to bez udání důvodu.

Pracoviště: Volyně, Volyně
Datum nástupu: 01.07.2024
Mzda: 40 000 - 50 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 4596294   Vloženo: 11.05.2024
<< zpět maskot

Mohla by se nabídka hodit kamarádovi? Dejte mu o ní vědět!