Informace o pracovním místě

Nemáš rád v práci nudu? Baví Tě práce, kde se pořád něco děje a máš příležitost učit se nové věci? Pracuješ rád v dobrém a přátelském kolektivu? Jestli ano, tak pojď pracovat k nám. Jsme česká společnost, která se věnuje silniční dopravě a logistice. Již 12 let poskytujeme našim zákazníků komplexní logistické služby v rámci celé EU. Tento servis zajišťujeme vlastními vozidly i externími dopravci. Do našeho týmu hledáme kolegyni nebo kolegu na pozici disponent tuzemských a zahraničních přeprav, který by se stal platnou součástí našeho týmu a pomohl nám v poskytování spolehlivých služeb pro naše zákazníky.

Hlavní náplní práce je komunikace se zákazníky a externími dopravci, dispečink vozidel, tvorba cenových nabídek, příjem objednávek, kompletní zajištění přeprav (plánování trasy, vyhledávání vhodného auta atd.), řešení provozních požadavků, vytěžování vozidel (hledání vhodných nákladů) atd. Praxe v oboru ani znalost cizích jazyků není nutná.

Požadujeme

Předpokladem jsou dobré organizační a komunikativní dovednosti, samostatnost a spolehlivost, rychlé rozhodování, logické myšlení, týmovost a odolnost vůči stresu.

Pracoviště: Plzeňská, České Budějovice
Datum nástupu: Dle domluvy
Mzda: 30 000 - 45 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Vhodné i pro: Absolventi
Min. vzdělání: Středoškolské
Firma: LTS AD s.r.o.
Zadavatel: David Krása
Lokalita: České Budějovice
LTS AD s.r.o.
ID inzerátu: 4583666   Vloženo: 18.04.2024
<< zpět maskot

Zajímavá pracovní nabídka? Sdílejte níže.