Informace o pracovním místě

Generální ředitel je odpovědný za celkové řízení velké nebo střední organizace a naplňování cílů v souladu s definovanou strategií.
Pracovní činnosti: Stanovení a rozhodování o dlouhodobých strategických cílech organizace. Formulování vize, tvorba a implementace celkové strategie organizace. Dohled nad plánováním, koordinací a kontrolou všech procesů organizace. Komplexní dohled a zodpovědnost za chod a rozvoj organizace v souladu ke stanoveným strategickým cílům a vztahu k vlastníkům organizace. Schvalování finančních rozpočtů organizace a rozhodování o rozdělení hospodářského výsledku. Rozhodování o předkládaných návrzích portfolia výrobků a služeb. Rozhodování o předkládaných návrzích obchodní a marketingové strategie organizace. Rozvoj vztahů s klíčovými partnery. Rozhodování o realizaci investic, rozvojových aktivitách a nových projektů. Vytváření podmínek pro kontinuální zlepšování produktivity. Definování a rozvoj firemní kultury. Řízení, koordinace, motivace a kontrola výsledků práce vrcholového managementu. Reprezentování organizace u odborné i laické veřejnosti, v médiích, na jednáních se stálými obchodními partnery, potenciálními zákazníky, státními institucemi a dalšími subjekty.
Požadujeme: VŠ vzdělání ekonomického směru, předchozí praxe na vrcholové řídící pozici, perfektní znalost ukrajinského a ruského jazyka výhodou.

Pracoviště: České Budějovice, České Budějovice
Datum nástupu: 01.01.2021
Mzda: 55 000 - 70 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 3972094   Vloženo: 06.09.2021
<< zpět maskot

Může se tato práce někomu hodit? Sdílejte inzerát.