Informace o pracovním místě

Nabízíme vám jedinečnou příležitost spojit práci s cestováním a péčí o děti v srdci Berlína. Staňte se chůvou pro sympatickou rodinu a starejte se o dvě holčičky - devítiletou Laru a čtyřletou Keiru. Vaše práce bude nejen o péči o ně, ale také o pomoc s domácností a cestování s rodinou. Rodina bydlí v prostorném a světlém bytě v centru Berlína, v klidné čtvrti s krásnými parky a hřišti. Tato pozice nabízí jedinečnou kombinaci práce s rodinou a cestování. Budete pečovat o dvě holčičky (9 a 4 roky) v jejich prostorném bytě v centru Berlína. Rodina je přátelská a aktivní, ráda tráví čas venku a o víkendech podniká výlety do okolí Berlína. Během roku podniká také cesty po Evropě, takže se můžete těšit na poznávání nových kultur a zajímavých míst.

Otec je lékař, který sám vychovává dvě holčičky: starší Lara chodí do školy a je v pubertě. Je to chytrá a samostatná holka která se ráda baví s kamarády a zkouší nové věci. Mladší Keira chodí do školky. Je to mazlivá a energická holčička, která si ráda povídá, hraje a mazlí se. Rodina je otevřená a přátelská, ráda tráví čas společně a s chůva se tak dobře začlení do domácnosti.

Rodina často a ráda cestuje. Čekají Vás tak společné výlety do jejich dovolenkových domů v Holandsku, na Ibize, u Baltského moře a v Rakousku. Péče o holčičky během cestování. Kromě toho budete mít dostatek volného času 2-3 večery v týdnu, abyste si mohli prozkoumat Berlín a okolí. Tato pozice nabízí jedinečnou kombinaci práce s rodinou a cestování.

Požadujeme

Dobrá angličtina, dorozumění s rodinou a dětmi je klíčové
Zkušenost s dětmi, praxe s péčí o děti je velkou výhodou
Vaření, schopnost připravovat chutná a zdravá jídla pro rodinu
Řidičský průkaz, výhodou, ne podmínkou
Kladný vztah ke sportu a aktivnímu trávení volného času

Nabízíme

K dispozici pokoj s vlastní koupelnou včetně TV a WIFI připojení.
Strava a ubytování zdarma v rámci rodiny,
Nástup: dle domluvy 6/2024
Mzda: 1600€/30dní+cestovné+100% příplatky za státní svátky

Datum nástupu: 01.06.2024
Mzda: 1 600 - 1 700 EUR/měs.
Počet míst: 1
Inzerent: Firma
Jazyk: Angličtina - Pokročilý
Firma: ProExtraCare s.r.o.
Zadavatel: Katerina Mrkosova
Lokalita: Německo
Zavolat: Zobrazit kontakt 771166195
ProExtraCare s.r.o.
ID inzerátu: 4583797   Vloženo: 18.04.2024
<< zpět maskot

Sdílejte a pracujte společně s kamarádem! ↓↓↓