Česká pošta nabírá do nejmodernějšího logistického centra v Mošnově další pracovníky v logistice

Česká pošta rozšiřuje početnou poštovní rodinu o nové kolegyně a kolegy ve svém nejmodernějším logistickém areálu v Mošnově. K přebírání zásilek v novém třídicím centru jsou potřeba další pracovníci v logistice.




Zaměstnanci na hledané pozici budou ručně třídit zásilky a balíčky menších i větších rozměrů a připravovat je k expedici. K třídění využijí moderní snímací scannery. Zároveň zásilky musí projít evidencí do vnitropodnikového systému.


„Nabízené pracovní místo je vhodné i pro ženy, protože zajišťujeme například takzvaný Postkomplet, tedy službu ideální pro všechny internetové obchody, zásilkové a roznáškové firmy. Pracovní náplň představuje skladování, balení, kompletaci a distribuci listovních i balíkových zásilek pro Českou republiku i celý svět. Naši noví kolegové a kolegyně se také budou starat o třídění mezinárodních zásilek AliExpress určených pro naše zákazníky v České republice," doplňuje Pavol Ježík, vedoucí logistického centra Mošnov.


Všichni noví pracovníci v logistice získají náborový příspěvek ve výši 10 000 Kč, který obdrží po 5 odpracovaných měsících. Vedle finančního přilepšení a mzdy až 30 000 Kč po zapracování mohou zájemci počítat se stabilním zázemím jedné z největších logistických firem v ČR. Samozřejmostí je proto i široká škála benefitů: 5 týdnů dovolené, stravenky v hodnotě 90 Kč, příspěvek na rekreaci pro sebe i své děti, kartu MultiSport a další benefity.


Logistické centrum je dostupné autobusem, vlakem nebo autem, které mohou zaměstnanci pohodlně zaparkovat na parkovišti přímo před vstupem na pracoviště. Autobusová zastávka Mošnov OAMP je vzdálená cca 2 minuty chůze a jezdí na ní autobusy z Ostravy, Kopřivnice, Příboru nebo Nového Jičína.

Každý zaměstnanec bude mít k dispozici moderní zázemí nového logistického areálu. Po rychlém a snadném zaškolení se brzy stane významným článkem rostoucího domácího i zahraničního obchodu České pošty a bude se podílet na jeho rozvoji. Do dvou let by zde mělo pracovat až 350 lidí, což nabízí také příležitost pro kariérní postup. Kromě hlavních pracovních poměrů nabízí Česká pošta také možnost krátkodobých a dlouhodobých brigád s odměnou až 150 Kč/hod.


Přidejte se k České poště i vy. Více informací o pracovní pozici v Mošnově najdete ZDE.


pohovor

© Tým, INwork.cz, RYXOO UNIVERSAL s.r.o. 05.10.2022 přečteno 573x