Oslavte příchod Nového roku 2018 s jasnou vizí, čeho chcete dosáhnout

Nový rok 2018 už se nezadržitelně blíží a s ním pro mnohé přichází také možnost udělat tlustou čáru za předešlými měsíci v současné práci i životě a začít opět úplně od začátku s čistým štítem.

 

Postavte se další životní etapě čelem a naplánujte si, jakou nohou vstoupíte do následujícího roku. Protože jak na Nový rok, tak po celý rok!

Naše tipy:

          1) Dejte si realistické cíle.

          2) Nenechte se v rozhodnutí zviklat svým okolím.

          3) Pokud jste nespokojení, řešte to.

          4) Neztrácejte motivaci!

          5) Nebojte se změn.

 

Na začátku ledna je vždy ideální čas, kdy máte vy i spousta dalších lidí touhu splnit si předsevzetí, která jste si dali v posledním dni roku. Díky tomu, že v tom nejste sami, budete mít více elánu do realizace všeho, co jste si naplánovali. Podpora bude totiž cítit ze všech stran v podobě lidí, kteří usilují o to stejné – splnit si svůj určený cíl.

 

Nenechávejte však přemýšlení o budoucnosti na poslední chvíli. Pokud si najdete čas třeba během vánočních svátků, zkuste pouvažovat nad svou aktuální situací – jste v práci nespokojení? Toužíte po vyšším finančním ohodnocení? Anebo byste se rádi naučili během následujícího roku třeba cizí jazyk, který vám pomůže v povýšení? Zvažte své možnosti a dejte si splnitelné cíle, které chcete v roce 2018 realizovat.

 

Pracovní trh se neustále mění a přizpůsobuje. Aktuálně jsme v době, kdy je nejnižší nezaměstnanost. Firmy tak mají nouzi o kvalitní zaměstnance, o které velmi aktivně bojují třeba navyšováním mezd a širokou nabídkou benefitů. Vy díky tomu máte velkou šanci uspět, a k tomu být i dobře zaplacený! Navíc většinou nevadí, že jste absolvent nebo už člověk kolem padesátky, protože oproti letem minulým mají dnes i tyto dvě hůře zaměstnavatelné skupiny mnohem větší šanci při sehnání vysněné práce za slušnou mzdu, takže se nebojte!

 

Pokud chcete změnu, je teď ten nejlepší čas. Využijte možnosti nového začátku a nastartujte rok 2018 s dobrou náladou a jasným plánem, co od dalších měsíců očekáváte. Náš tým pracovního portálu INwork.cz a Fajn-brigady.cz tu bude stále s vámi.

© Martina, INwork.cz, RYXOO UNIVERSAL s.r.o. 20.12.2017 přečteno 1100x