Přidejte se k INwork skupině na Facebooku!

Hledáte si práci snů a chcete mít ty nejzajímavější nabídky vždy po ruce?

 

To vás určitě potěší informace, že pro několik měst po celé České republice jsme zajistili ambasadory, kteří se starají o facebookovou skupinu pracovního portálu INWORK ve vaší lokalitě.

Kde všude vám pomohou najít práci?

Brno


České Budějovice


Hradec Králové


Liberec


Olomouc


Ostrava


Pardubice


Plzeň


Praha


Zlín

 

Ústí nad Labem

 

Naši ambasadoři se postarají o pravidelné zásobování novými nabídkami aktuálních prací z vašeho města, které by vás mohly zaujmout. Přidejte se k nim a sežeňte si s naší pomocí práci, která vás bude bavit!


Avšak pokud víte o nějaké nabídce práce i vy, nebo sami hledáte zaměstnance, neváhejte se na skupině o tuto informaci podělit. S námi si můžete zdarma a rychle najít pracovníky nebo třeba schopné kolegy do týmu :-)


Těšit se můžete ve skupinách také na tematické pracovní vtípky a zajímavé články, které vám poradí v důležitých situacích. Dozvíte se například, co si obléct na pracovní pohovor, jak má vypadat ideální motivační dopis či životopis, nebo jaké můžete očekávat otázky od personalistů.

 

Připojte se do skupiny, viz výše, a najděte si práci podle svých představ! Díky nám si našly práci už tisíce zájemců. Chcete být jedním z nich?

© Martina, INwork.cz, RYXOO UNIVERSAL s.r.o. 23.09.2016 přečteno 3368x