Informace o pracovním místě

Ahoj z agentury WenoYuno, kde jsme odborníci na mystery shopping a zákaznický servis. Našim klientům – firmám, pomáháme zhodnotit úroveň jejich zákaznického servisu pomocí tajných nákupů.

Baví vás nakupovat a k tomu si ještě přivydělat?
Do našeho týmu WenoYuno aktuálně hledáme parťáka/parťačku na pozici mystery shopper. Přidej se k nám a pomáhej zvyšovat úroveň zákaznického servisu.

Hledáme nové spolupracovníky na kontroly obchodů, fitness center, fastfoodů apod. Jdete do obchodu, kde vystupujete jako klasický zákazník.

V průběhu návštěvy se pořizuje audio záznam na telefon. Po návštěvě nám vyplníte dotazník spokojenosti. Jedna kontrola trvá asi 5-20 min. Máme více obchodů, jedná se o pravidelný přivýdělek a dlouhodobou spolupráci na více projektech. Odměna 200-400 Kč + benefity od klientů (sleva na nákup, jídlo zdarma, vstup na lekci jógy apod.)

V případě zájmu nám ideálně zašlete CV + pár vět o Vás.

Požadujeme

Dobrá znalost češtiny – gramatika, vyjadřování, základní znalost PC, ochotu pracovat s námi na projektech mystery shopping

Nabízíme

Nabízíme:
Bezva benefity v rámci našich projektů (volné vstupy do posilovny, proplacení útraty v restauracích, slevy na nákupy apod.)
Flexibilní plánování
Spolupráce na DPP/ŽL

Pracoviště: Kolín, Kolín
Termín brigády: Dle domluvy
Mzda: Dle domluvy
Počet míst: 2
Vhodné i pro: MD, Absolventi, OZP, OSVČ, Důchodce, Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny
Firma: Shoppers CZ s.r.o.
Zadavatel: JIří Kukla
Lokalita: Kolín
Shoppers CZ s.r.o.
ID inzerátu: 4582919   Vloženo: 17.04.2024
<< zpět maskot

Sdílejte pracovní nabídku...