Informace o pracovním místě

Hledáme lektory a lektorky první pomoci
Učíme první pomoc zážitkem. U nás se na kurzech na židli za stolem sedí jedině o přestávkách u kávy. Hledáme nadšené zdravotníky, pedagogy a studenty zdravotnických a pedagogických oborů, kteří by se chtěli naučit učit první pomoc zážitkem.

Přidejte se k nám a pojďte učit první pomoc zážitkem!

Požadujeme

Co po vás budeme chtít?

Nadšení a chuť učit zážitkem. Vědomosti o první pomoci a znalost Guidelines ČRR se dají dohnat, ale pokud je již máte, tak budete mít obrovskou výhodu.

Lektor první pomoci musí být také trochu herec, takže je velkou výhodou pokud se toho nebojíte.

Nabízíme

Co vám můžeme nabídnout?

Začít můžete z domova - než začnete chodit na náslechy a tréningy na kurzy první pomoci, tak dostanete přístup do e-learningu, kde ze seznámíte s metodikou.

Volná pracovní doba - vy si vybíráte, kdy máte čas učit. Vhodné pro studenty, maminky na rodičovské, pro aktivní seniory, či jako přivýdělek k práci.

Možnost se zlepšovat - máme vlastní systém přípravy lektorů. Kromě toho naši lektoři mají možnost navštěvovat tématické kurzy a konference.

Rozmanitost - máme v portfoliu mnoho různých kurzů. Učíme děti, dospělé, seniory, osoby s postižením, aj. Učíme v našem vlastním školícím středisku, ve firmách, ve školách a školkách, v přírodě, atd. Žádné dvě školení nejsou stejná.

Možnost udělat svět bezpečnější - každý člověk, který projde kvalitním kurzem první pomoci je potenciální zachránce života!

Pracoviště: Tylova 20, Plzeň, Plzeň
Termín brigády: Dle domluvy
Mzda: 150 - 250 Kč/hod.
Počet míst: 10
Vhodné i pro: MD, Absolventi, OSVČ, Důchodce, i od 15 let
Firma: Oblastní spolek Českého červeného kříže Plzeň
Zadavatel: Lada Brožová
Lokalita: Plzeň
Zavolat: Zobrazit kontakt 601520330
Oblastní spolek Českého červeného kříže Plzeň
ID inzerátu: 4587264   Vloženo: 25.04.2024
<< zpět maskot

Pošlete inzerát na email a pracujte společně s kamarádem! ↓↓↓