Informace o pracovním místě

Zamyslel/a ses někdy nad tím, že různorodá práce líp utíká? Nechceme psát, že do kanclu hledáme někoho pro všechno, ale hledáme někoho pro všechno.

Jestli už jsi někdy slyšel/a o Brně a je to pro tebe přijatelná lokalita (žádný pražský vtípky), není o čem...

Co bys u nás dělal/a?

To si takhle ráno přijdeš do práce, uvaříš si kávičku (nebo cokoliv co po ránu piješ (nesoudíme) hmm.. může se psát závorka v závorce?), pokecáš s kolegy a teď… teď teda přejdu k tý náplni práce.

Znáš to, nějaký klasický zvedání telefonů s požadavky od klientů (neboj, jenom je zapíšeš a na poradě vyřešíme); nákup zásob, vybavení a nějakých mňamek do kanceláře, to ti pak možná i proplatíme :D (samozřejmě, to byl vtip, proplacení je jistota). Dále budeš mít na starost zajišťování organizačních věcí jako jsou teambuildingy, večeře, hotel pro klienta, přebírání pošty atd.; hlídání termínů v rámci kalendáře (třeba kdy má kdo v kanclu narozeniny, abychom na něj nezapomněli); koordinace schůzek a občas nějaký fotečky nebo reels na naše sítě.

Zároveň budeš mít pod palcem vyřizování objednávek, vratek a vlastně všech věcí kolem
e-shopu s tenisovým vybavením a když se ti bude chtít (nebo i když třeba zrovna nebude) chtělo by to v kanclu udržovat nějakej pořádek. Neboj, žádnej jarní uklid nečekáme, ale… vyrovnat myčku, když je čistá, by nám moc bodlo.

Práce je vhodná pro studenty i absolventy, kterým bude vyhovovat chodit za námi 4x týdně. Zkrátka hledáme superhrdinu, který nám pomůže s chodem, a i se u toho třeba někdy usměje. Ne, kecáme, úsměv je priorita, takže jestli se na nás smát nechceš, měli bychom si promluvit…

Práce je to rozmanitá a za to přísluší náležitá odměna. Z počátku si u nás vyděláš 130 Kč / hod (po čase se můžeme domluvit na kariérním růstu a ten strop nemá). Zároveň se tu můžeš těšit na ten nejlepší kolektiv široko daleko (dobře alespoň v technoparku), skvělou kávu, rozvoj tvých dovedností, firemní akce nebo třeba multisportku.

Pokud jsme Tě zaujali, napiš nám raději co nejdříve. Přilož svůj životopis, ať víme, kdo píše, my si to projdeme a na případném pohovoru se domluvíme, co bude dál.

Tak zatím pa a snad brzy u nás!

Pracoviště: Hudcova 533/78C, Brno
Termín brigády: Ihned
Mzda: 130 Kč/hod.
Počet míst: 1
Vhodné i pro: MD, Absolventi, OSVČ
Firma: STARTUJEME WEBY, s.r.o.
Zadavatel: Štěpán Zídek
Lokalita: Brno
STARTUJEME WEBY, s.r.o.
ID inzerátu: 4586550   Vloženo: 23.04.2024
<< zpět maskot

Pošlete inzerát na email a pracujte společně s kamarádem! ↓↓↓