Informace o pracovním místě
Umíš to s lidmi stejně dobře jako se surovinami? Šéfuj kuchyni Lokálu! Lokály jsou české hospody s pečlivě ošetřeným pivem a čerstvě navařeným jídlem. Kromě Brna nás najdeš také pětkrát v Praze, v Plzni a stále rosteme. Náš současný šéfkuchař Lukáš Heřman se na jaře vydává do Prahy za novou pracovní výzvou, kterou si pro něj Lokály připravily. Proto se poohlížíme po šéfkuchaři, který by navázal na jeho dobrou práci a vzal si pod sebe kuchyň a celý kuchařský tým Lokálu U Caipla. Každý Lokál je trochu jiný – liší se od sebe velikostí týmu, typem hostů i sousedskými událostmi (zabijačky, grilovačky, narozeniny). Všude ale najdeš kvalitní suroviny, ze kterých vaříme poctivé domácí jídlo. Nebojíme se nápadů, takže i s českou klasikou se u nás vyřádíš!
Požadujeme
Kromě kuchařských zkušeností oceníme, pokud máš blízko k lidem – umíš vést tým, dokážeš svou práci delegovat, rád ostatní naučíš, co znáš. K ruce ti na začátek bude současný šéfkuchař Lukáš, se kterým poznáš duši Lokálu. A pak už to bude na tobě, aby všechno běželo jako na drátkách. Pokud svůj tým zaškolíš tak, aby tě mohli zastoupit, nebudeš v kuchyni od nevidím do nevidím. A o to nám jde – chceme, abys měl čas a energii na vymýšlení nových jídel i péči o své lidi.
Nabízíme
Sníme o šéfkuchaři s manažerskými dovednostmi, a proto tě rádi podpoříme. Očekávat můžeš férové peníze, na kterých se domluvíme. Kromě toho od nás dostaneš Multisportku, skvělé personálky, slevu 50 % v Ambiente a další odborné i manažerské vzdělávání. Zní to jako práce pro tebe? Pojď se s námi (klidně i nezávazně) poznat. Těšíme se!